Football Talk

Premier League: «Τεσσάρα» για την Τότεναμ με τρομερό Κέιν – Μεγάλο «διπλό» για τη Νότιγχαμ! (video)

Premier League: «Τεσσάρα» για την Τότεναμ με τρομερό Κέιν – Μεγάλο «διπλό» για τη Νότιγχαμ! (video)

Με τέτοιο Χάρι Κέιν, πώς να μην επιστρέψει στις νίκες η Τότεναμ; Ο Άγγλος ήταν εξαιρετικός κόντρα στη Κρίσταλ Πάλας, σημείωσε δύο από τα τέσσερα γκολ της ομάδας του και συνέβαλλε τα μέγιστα στο τελικό 4-0. Την ίδια ώρα, σπουδαίο «διπλό» σημείωσε η Νότιγχαμ Φόρεστ στην έδρα της Σαουθάμπτον, ενώ Άστον Βίλα και Γουλβς έμειναν στο 1-1!

Τρομερά ματς, πολλά γκολ, φανταστική βραδιά και κορυφαίος… Χάρι Κέιν. Δύο ισοπαλίες και ισάριθμα «διπλά» περιλάμβανε η δεύτερη μέρα της 19ης αγωνιστικής της Premier League, με κερδισμένες την Τότεναμ και τη Νότιγχαμ και χαμένη φυσικά τη Σαουθάμπτον

Κρίσταλ Πάλας – Τότεναμ 0-4

Τρομερός Χάρι Κέιν και εξαιρετική Τότεναμ μετά από καιρό, με τους Λονδρέζους να μην συναντούν κανένα πρόβλημα στο τοπικό ντέρμπι απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας και να επικρατούν με 4-0, με χαρακτηριστική ευκολία.

Μπορεί στο πρώτο μέρος να μείναμε στη «λευκή» ισοπαλία, όμως μόλις στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι «χάιδεψαν» λίγο το γκάζι, δεν υπήρχε καμία σύγκριση μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο Χάρι Κέιν άνοιξε το σκορ στο 48ο λεπτό με ωραία κεφαλιά και πέντε λεπτά μετά, κεφαλαιοποίησε την υπεροχή της ομάδας του, βρίσκοντας ξανά δίχτυα στο 300ο του ματς με την φανέλα της σε επίπεδο Premier League.

Από εκεί και πέρα, η Κρίσταλ Πάλας κατέγραψε μόνο μία εντός εστίας τελική προσπάθεια και η Τότεναμ «διπλασίασε» το προβάδισμά της, με τον Ντόχερτι να κάνει το 3-0 και τον Σον να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 72’.

Λιντς – Γουέστ Χαμ 2-2

Την ίδια ώρα, τρομερά ενδιαφέρουσα ήταν και η αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ με τη Λιντς στο «Έλαντ Ρόουντ», σε ένα γήπεδο που εν αντιθέσει με το «Έμιρεϊτς», ο Ντέιβιντ Μόγιες δεν είχε ηττηθεί ποτέ.

Και παρότι το σερί συνεχίστηκε, με το τελικό 2-2 να κάνει την εμφάνισή του, ουδείς είναι ικανοποιημένος, καθώς τα «σφυριά» έβγαλαν αντίδραση, σταμάτησαν τις πέντε σερί ήττες τους, αλλά δεν διατήρησαν το προβάδισμά τους, όταν βρέθηκαν μπροστά στο σκορ.

Ο Γνιόντο έκανε το 1-0 για τη Λιντς, αλλά ένα… αριστοτεχνικό χτύπημα πέναλτι του Πακετά και ένα ωραίο πλασέ του Σκαμάκα, έφεραν το παιχνίδι «τούμπα» για τη Γουέστ Χαμ, στο τέλος του πρώτου και στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους.

Ωστόσο, η Λιντς είχε και πάλι σφυγμό, ο Ροντρίγκο ισοφάρισε και παρότι είχαμε καλές στιγμές στο τέλος της συνάντησης, κυρίως από πλευράς φιλοξενούμενων, η πρώτη μεταξύ τους ισοπαλία στην έδρα της πρώτης μετά από μία δεκαετία, είναι γεγονός.

Σαουθάμπτον – Νότιγχαμ Φόρεστ 0-1

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, τεράστιο «διπλό» πανηγύρισε η Νότιγχαμ Φόρεστ επί της Σαουθάμπτον στο «Σεντ Μέρις», με το τελικό 1-0 να διαμορφώνεται από το πρώτο μέρος, χάρη στο γκολ του Αβονίγι.

Το πρώτο γκολ της ομάδας του σε εκτός έδρας πρώτο ημίχρονο στον 21ο αιώνα ήταν γεγονός και έμελλε εν τέλει να της χαρίσει και ένα πολύτιμο τρίποντο, με τη Σαουθάμπτον να προσπαθεί, αλλά να μην καταγράφει εντός εστίας τελική προσπάθεια.

Κάπως έτσι, οι «άγιοι» μένουν στην τελευταία θέση, εξακολουθούν να έχουν την χειρότερη έδρα στο πρωτάθλημα και κρίνεται… αβέβαιο το αν θα καταφέρουν να μείνουν ξανά στην Premier League.

Άστον Βίλα - Γουλβς 1-1

Τέλος, ο Ουνάι Έμερι και ο Λοπετέγκι έγιναν οι μοναδικοί προπονητές φέτος που συναντιούνται την ίδια σεζόν, σε δύο διαφορετικά πρωταθλήματα. Συνέβη στην Ισπανία, όπου έμειναν στο 1-1 και η ιστορία έμελλε να επαναληφθεί και επί αγγλικού εδάφους, με την Άστον Βίλα να ισοφαρίζει στο φινάλε και να μην επιτρέπει στη Γουλβς να πανηγυρίσει.

Το σκορ άνοιξε με τρομερή προσπάθεια ο Ντάνιελ Ποντένσε στο 12ο λεπτό, με το 4ο φετινό γκολ του, αλλά οι «χωριάτες» πίεσαν, βελτίωσαν την απόδοσή τους στο δεύτερο μέρος και ανταμείφθηκαν.

Ο Ινγκς, που αισίως «παίζει» δυνατά ως μεταγραφικός στόχος της Έβερτον, ισοφάρισε πριν την συμπλήρωση των 80 λεπτών και ο Μαρτίνες διατήρησε εν τέλει το 1-1, προβαίνοντας σε εντυπωσιακή απόκρουση στην προσπάθεια του Αϊτνουρί.

Δημήτρης Μανάκος


www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0