Football Talk

Κρεμονέζε – Γιουβέντους 0-1: Καλό ποδαρικό με… λυτρωτή τον Μίλικ! (video)

Κρεμονέζε – Γιουβέντους 0-1: Καλό ποδαρικό με… λυτρωτή τον Μίλικ! (video)

Αν και βρέθηκε κοντά σε μέγα κάζο, η Γιουβέντους τελικά πήρε το «διπλό» στην έδρα της μαχητικής Κρεμονέζε, με τον Αρκάντιους Μίλικ να λύνει τον γόρδιο δεσμό με γκολ στο 91’!

Έπαιξε με την φωτιά η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αλλά δεν κάηκε! Η Γιουβέντους δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στην πολύ μαχητική Κρεμονέζε, βρέθηκε κοντά σε μεγάλη «γκέλα» αλλά ο Αρκάντιους Μίλικ ήρθε από μηχανής θεός στο 91’ και έδωσε τη νίκη στους «μπιανκονέρι»!

Η «βέκια σινιόρα» έχασε αρκετές ευκαιρίες απέναντι από την εστία του Καρνεζέκι αλλά ταυτόχρονα είδε την Κρεμονέζε να απειλεί την δική της ουκ ολίγες φορές! Το τελικό 1-0 ήρθε να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της Γιούβε, η οποία έφτασε τις επτά σερί νίκες στο πρωτάθλημα, γεγονός που την έχει εδραιώσει πλέον στην 3η θέση της βαθμολογίας δύο μόλις βαθμούς πίσω από την δεύτερη Μίλαν!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να σκοράρουν στο 15′ με τον Βάλερι, το τέρμα του οποίου όμως δεν μέτρησε ύστερα από έλεγχο στο VAR ως οφσάιντ.

Η Γιουβέντους πήρε στη συνέχεια τον έλεγχο του αγώνα και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν ωστόσο βρήκαν απέναντί τους έναν πολύ καλό Καρνεζέκι. Ο Σούλε δοκίμασε δύο φορές να νικήσει τον πορτιέρο της Κρεμονέζε στο 20’ και στο 23’, χωρίς να τα καταφέρει, ενώ λίγο αργότερα στο 38’ ο Κόστιτς απείλησε με σουτ αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο Αλέγκρι προχώρησε σε μαζεμένες αλλαγές θέλοντας να βρει λύση στο πρόβλημα του γκολ ωστόσο ο Μάρκο Καρνεζέκι συνέχισε να λέει «όχι» μέχρι την φάση του 91'! Ο Μίλικ με μία πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και λύτρωσε την ομάδα του, με το τελικό 1-0 να μένει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.


Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Κρεμονέζε: Καρνεζέκι, Σερνίκολα, Φεράρι (60′ Χέντρι), Μπιανκέτι (92′ Τσιοφάνι), Λοτσοσβίλι, Βάλερι, Μεϊτέ, Πίκελ, Καστανιέτι (75′ Μιλανέζε), Οκερέκε (61′ Μπουοναϊούτο), Ντέσερς (76′ Φέλιξ)

Γιουβέντους: Σέζνι, Γκάτι, Μπρέμερ, Ντανίλο, Σουλέ (55′ Κιέζα), Φατζόλι (56′ Κιν), Λοκατέλι, ΜακΚένι (67′ Παρέδες), Κόστιτς (85′ Ιλινγκ-Τζούνιορ), Μιρέτι (67′ Ραμπιό), Μίλικ


Αντώνης Κεφαλωνίτης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0