Football Talk

Σπέτσια - Αταλάντα 2-2: Γλίτωσαν την τέταρτη σερί ήττα στο 93’ οι φιλοξενούμενοι (video)

Σπέτσια - Αταλάντα 2-2: Γλίτωσαν την τέταρτη σερί ήττα στο 93’ οι φιλοξενούμενοι (video)
Σπέτσια και Αταλάντα μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της πρώτης (2-2).

Μπορεί να είχαμε καιρό να δούμε αγωνιστική δράση στη Serie A λόγω της διακοπής για το Μουντιάλ, όμως οι ομάδες φαίνεται πως δεν χάσανε τον αγωνιστικό τους ρυθμό.

Σπέτσια και Αταλάντα, σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με αρκετές φάσεις, Σπέτσια και Αταλάντα μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας, στο μεταξύ τους 2-2 στο «Αλμπέρτο Πίκο».

Οι γηπεδούχοι μπήκανε πολύ δυνατά και μόλις στο 8’ κατάφεραν να ανήκουν το σκορ με τον Γκιασί. Η Αταλάντα πήρε μέτρα στο γήπεδο, όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτή που μπόρεσαν να βρουν ένα δεύτερο γκολ με τον Ενζολά στο 31’.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Γκασπερίνι είχε τον έλεγχο του ματς, με τη Σπέτσια όμως να βρίσκει και τρίτο γκολ με τον Αμπάντου. Ένα τέρμα το οποίο ακυρώθηκε μετά από χρήση VAR.

Μπορεί οι γηπεδούχοι να ήταν αυτή που βρίσκανε εύκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά η Αταλάντα δεν έδειχνε διατεθειμένη να τα παρατήσει. Ο Χόιλαντ στο 77’ μείωσε σε 2-1, με την πίεση μετά να είναι συνεχής στην εστία του Ζόβκο.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν μετά από μία πολύ λάθος αντίδραση στην άμυνα, να δεχθούν γκολ στο 93' στο Μάριο Πάσαλιτς. Ένα γκολ το οποίο γλίτωσε την ομάδα του Γκασπερίνι από την τέταρτη διαδοχική νίκη.


www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0