Football Talk

Αγουέρο: «Ο Μέσι θύμωσε και μου φώναζε να σταματήσω να πίνω... άλλα ήμασταν Παγκόσμιοι Πρωταθλητές!»

Αγουέρο: «Ο Μέσι θύμωσε και μου φώναζε να σταματήσω να πίνω... άλλα ήμασταν Παγκόσμιοι Πρωταθλητές!»
Ο Μέσι τα... έψαλλε στον Αγουέρο μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ, προτρέποντας τον «Κουν» να σταματήσει να πίνει αλκοόλ, λόγω του καρδιακού του προβλήματος.
Ο Μέσι μπορεί να είχε μόλις οδηγήσει την Αργεντινή στην «κορυφή» του κόσμου στο Μουντιάλ του Κατάρ, ωστόσο βρήκε χρόνο να βάλει τις φωνές στον άδερφικό του φίλο Σέρχιο Αγουέρο, λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

Ο άλλοτε θρύλος της Μάντσεστερ Σίτι αναγκάστηκε να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια τον Δεκέμβριο του 2021 λόγω καρδιακού προβλήματος, και όπως φαίνεται αυτό δεν περνάει στα «ψιλά» για τον Μέσι που τον προέτρεψε να σταματήσει να πίνει, δεδομένης της κατάστασης του.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε livestream του στην πλατφόρμα του «Twitch», ο Μέσι ήταν αυστηρός μαζί του αλλά εκείνος ήθελε να γιορτάσει!

«Ήπια πάρα πολύ και δεν έτρωγα. Ήμασταν Παγκόσμιοι Πρωταθλητές. Αν ήταν γραφτό να μου συμβεί κάτι, ας μου συνέβαινε εκεί. Ο Λέο (Μέσι), θύμωσε αρκετά με μένα και μου είπε σταμάτα να πίνεις. Πως να σταματήσω; Είμαστε Πρωταθλητές Κόσμου... είμαι τόσο χαρούμενος»!


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0