Football Talk

Από την χρονιά του… υποβιβασμού της, είχε να δεχθεί δύο γκολ στο ημίχρονο η ΑΕΚ από τον ΠΑΣ Γιάννινα! (video)

Από την χρονιά του… υποβιβασμού της, είχε να δεχθεί δύο γκολ στο ημίχρονο η ΑΕΚ από τον ΠΑΣ Γιάννινα! (video)

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο εκκίνησε την αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα η ΑΕΚ, η οποία βρέθηκε με 2-0 πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος, πράγμα που είχε συμβεί για τελευταία φορά στην Super League από την σεζόν του υποβιβασμού της!

Μπορεί η ΑΕΚ να μην είχε δεχθεί δύο γκολ στο πρώτο μέρος σε σετ παιχνίδι, από την περσινή, προ τελευταία αγωνιστική της Super League και τα τρία απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, όμως η ιστορία επαναλήφθηκε, σε μικρότερο βαθμό, στους «Ζωσιμάδες» απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η «Ένωση» έμεινε με 2-0 πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, πράγμα που συμβαίνει μόλις για δεύτερη φορά φέτος και κατά συνέπεια για «παρθενική» φορά υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα. Η πρώτη ήταν και πάλι με τον Παναθηναϊκό, στο 2-1 της Λεωφόρου, με την ειδοποιό διαφορά πως ο ΠΑΣ το έκανε με δύο γκολ σε κανονική ροή αγώνα.

Όσον αφορά τις μεταξύ τους αναμετρήσεις σε επίπεδο πρωταθλήματος, η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΣ δεν συνηθίζει να σκοράρει συχνά δις πριν την ανάπαυλα απέναντι στους «κιτρινόμαυρους». Το έκανε μόλις για 4η φορά στην ιστορία του, με τις τρεις προηγούμενες να έχουν καταλήξει νικηφόρα για τους «Ηπειρώτες».

Κοινό χαρακτηριστικό όλων; Πως σε κανένα από τα τρία προαναφερθέντα ματς, η ομάδα των Ιωαννίνων δεν μεγάλωσε το δείκτη του σκορ. Τέλος, η προηγούμενη φορά που η ΑΕΚ πήγε τόσο προβληματισμένη στα αποδυτήρια και με 2-0 από τον ΠΑΣ, χρονολογείται την σεζόν 2012-13.

Σωστά αντιληφθήκατε, στην χρονιά του υποβιβασμού της, με την «Ένωση» έκτοτε να μετρά τέσσερις νίκες σε έξι επισκέψεις και μόλις δύο ισοπαλίες.

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0