Football Talk

Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός 0-1: Επέστρεψαν στις νίκες οι «πράσινοι», έχασε… ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός 0-1: Επέστρεψαν στις νίκες οι «πράσινοι», έχασε… ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε η αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής στη Λιβαδειά, με τον Παναθηναϊκό ναι μεν να επιστρέφει στις νίκες, με το 1-0 επί της τοπικής ομάδας, αλλά το ελληνικό ποδόσφαιρο να… χάνει, αναλογικά με όσα έλαβαν χώρα πριν και κατά την διάρκεια της αναμέτρησης!

Θα έπρεπε αδιαμφισβήτητα να μιλάμε αποκλειστικά για την εξέλιξη της αναμέτρησης και για τον τρόπο με τον οποίο ο Παναθηναϊκός μπόρεσε να επιστρέψει στις νίκες, αλλά το τελικό 1-0 επί του Λεβαδειακού δυστυχώς πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

Επεισόδια πριν και κατά την διάρκεια της ανάπαυλας «σημάδεψαν» την αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής, με το ασθενοφόρο να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο για να παρέχει βοήθεια στους φίλους του «τριφυλλιού» που δεν μπορούσαν να ανασάνουν από τα δακρυγόνα.

1ο ημίχρονο

Όσον αφορά την εξέλιξη της συνάντησης, ο Παναθηναϊκός δεν ήταν ανώτερος του Λεβαδειακού στο πρώτο μέρος και μέχρι και το 31ο λεπτό, δεν είχε καταγράψει τελική προσπάθεια, εν αντιθέσει με τους Βοιωτούς που έβρισκαν τον τρόπο να απειλούν τον Μπρινιόλι.

Ωστόσο, μία πολύ ωραία πάσα του Μάγκνουσον στο 35’ βρήκε τον Σπόραρ και αυτός με εξαιρετική σέντρα έδωσε στον Βέρμπιτς, με τον τελευταίο να προλαβαίνει τον… Παλάσιος και να κάνει το 1-0 με ωραίο πλασέ.

Οι «πράσινοι» βρήκαν ψυχολογία με αυτόν τον τρόπο και λίγο έλειψε να κάνουν δύο τα γκολ τους πριν το φινάλε του ημιχρόνου, αλλά ο Σπόραρ βρήκε το δοκάρι.

2ο ημίχρονο

Με καθυστέρηση ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο, το οποίο δεν απείχε και ιδιαίτερα από όσα είδαμε στο πρώτο μέρος, με ειδοποιό διαφορά πως η πρώτη καλή στιγμή άνηκε στους φιλοξενούμενους και στον Μπερνάρ στο 55ο λεπτό.

Ακολούθησε μία τεράστια επέμβαση του Μπρινιόλι, σε σουτ του Βρακά, έπειτα από μία αψυχολόγητη ενέργεια του Χουάνκαρ στο 64ο λεπτό, για να έρθει το 2-0 από τον Πούχατς, στο ντεμπούτο του με τους «πρασίνους».

Όμως, το γκολ ακυρώθηκε από τον VAR για φάουλ στο ξεκίνημα της προσπάθειας από τον Ιωαννίδη, με συνέπεια το 1-0 να μείνει μέχρι τέλους.

Ο MVP

Μπορεί στις περισσότερες, τέτοιου είδους περιπτώσεις, ο πολυτιμότερος να είναι ο σκόρερ, όμως σε αυτήν θα επιλέξουμε τον Μπρινιόλι. Εξαιρετικά σταθερός, ενέπνεε εμπιστοσύνη και έχει καταγράψει και την επέμβαση του… ματς στο 64.

Η φάση του αγώνα

Δεν είναι αγωνιστική, αλλά εξωαγωνιστική, με τις φωτογραφίες από τις αντιδράσεις του κοινού μετά την ρίψη καπνογόνων να είναι αποκαρδιωτικές.
5770842.jpg

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Λεβαδειακός (Γιάσμινκο Βέλιτς): τογιάνοβιτς, Κωνσταντινίδης, Μπάχανακ, Τσάπρας, Βήχος, Χάμοντ (65’ Μεχία), Συμελίδης (84’ Γιαννιώτας), Τόρο (76’ Λούα Λούα), Νίκας (46’ Βρακάς), Μουτίνιο, Δούμτσιος (76’ Τσιριγώτης).

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας (80’ Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ (80’ Πούχατς), Τσέριν, Κουρμπέλης, Μπερνάρ, Παλάσιος, Σπόραρ (80’ Ιωαννίδης), Βέρμπιτς (69’ Τσόκαϊ)

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0