Football Talk

ΟΦΗ - Βόλος 0-0: Τα είχε όλα εκτός από... γκολ στο «Γεντί Κουλέ»! (video)

ΟΦΗ - Βόλος 0-0: Τα είχε όλα εκτός από... γκολ στο «Γεντί Κουλέ»! (video)

ΟΦΗ και Βόλος ήρθαν ισόπαλοι 0-0 στο πρώτο παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής της Super League, με τους Κρητικούς να απειλούν, να πετυχαίνουν τέρμα που εν τέλει, ακυρώθηκε και στο τέλος να μένουν για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη. Συγκλονιστική εμφάνιση από τον Μπόρις Κλέιμαν που έπιασε τα… πάντα για την ομάδα του Κωνσταντίνου Μπράτσου.

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Βόλο για την 16η αγωνιστική της Super League με το 0-0 να μην αδικεί σε μεγάλο βαθμό καμία εκ των δύο ομάδων, με τους γηπεδούχου ωστόσο, να έχουν τις καλύτερες στιγμές για να φτάσουν στην επίτευξη ενός τέρματος.

1ο ημίχρονο            

Το παιχνίδι άρχισε με τον ΟΦΗ να μπαίνει καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο και στο 8’έγινε η πρώτη καλή στιγμή, με τον Ντίκο να πλασάρει, αλλά να αστοχεί.

Οι Κρητικοί συνέχιζαν να έχουν το πάνω χέρι, χωρίς ωστόσο, να βρίσκουν τους κατάλληλους χώρους, καθώς ο Βόλος αμυνόταν μαζικά, και εξουδετέρωνε επιτυχημένα , τις επιθετικές προσπάθειες του αντιπάλου.

 Στο 45' ο Ντίκο δεν κατάφερε να νικήσει τον Κλέιμαν από πλάγια θέση, ενώ στη συνέχεια κεφαλιά του Τοράλ κόπηκε στην γραμμή από τον Άλχο.

 

2ο ημίχρονο

Το σύνολο του Βλάντας Νταμπράουσκας μπήκε καλύτερα και στο δεύτερο μέρος και προσπαθούσε να γίνει απειλητικό στην εστία του εξαιρετικού, Κλέιμαν. Στο 61’  ο ΟΦΗ βρήκε και δίχτυα με τον Λάρσον, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε καθώς ο Νέιρα ήταν εκτεθειμένος στην αρχή της φάσης.

 

Η καλύτερη φάση του Βόλου ήρθε στο 78’ καθώς ο Κούτσιας πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή και αστόχησε για λίγο.

 

Τέλος, στο 89’ ο ΟΦΗ τεράστια ευκαιρία για να πάρει προβάδισμα, αφού έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Λάρσον, ο Περέα πήρε την κεφαλιά με τον Κλέιμαν να αποκρούει. Έτσι, οι δύο ομάδες «μοιράστηκαν» το βαθμό της ισοπαλίας, με το 0-0 να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

 

Ο MVP

Σε αυτήν την κατηγορία, δεν θα μπορούσε να βρίσκεται κάποιο άλλο όνομα, πέραν του Μπόρις Κλέιμαν. Ο 32χρονος ήταν καθοριστικός με τις αποκρούσεις του, με κορυφαία στιγμή εκείνου του 89’ όπου αποσόβησε την κεφαλιά του Λουίς Περέα.

Η φάση του αγώνα

Η κεφαλιά του Λουίς Περέα στο 89’ όπου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μπόρις Κλέιμαν, κρατώντας ανέπαφη την εστία του Βόλου, λίγο πριν τη λήξη του παιχνιδιού.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΦΗ: Μανδάς, Πασαλίδης (83' Ντουρμισάι), Βούρος, Διαμαντής, Λάρσον, Μεγιάδο, Ντιουσέ (76' Περέα), Μπαλογιάννης, Τοράλ, Νέιρα (82' Τσιλιανίδης), Ντίκο (76' Γκερέρο)

Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα, Μπαριέντος, Μεταξάς, Νοκέρ (36' Καρτάλης - 61' Ουές), Ντέλετιτς, Μεθκίδα (65' Σιέλης), Κούτσιας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0