Football Talk

Οι έντεκα ακριβότεροι ποδοσφαιριστές του 2023!

Οι έντεκα ακριβότεροι ποδοσφαιριστές του 2023!
Το 2023 μετράει λίγες ώρες όμως οι έντεκα ακριβότεροι παίκτες που θα δείτε παρακάτω είναι έτοιμοι να...μετρήσουν πολύ φέτος!
Τις περισσότερες φορές, όταν μιλάμε για την πιο ακριβή ενδεκάδα της χρονιάς, συνήθως αυτή περιλαμβάνει τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές τη δεδομένη στιγμή.

Βέβαια αν σκεφτεί κανείς πως παίκτες όπως ο Μέσι, ο Μπενζεμά, ο Νεϊμάρ, ο Ντε Μπρόινε και άλλοι είναι άνω των 30, τότε καταλαβαίνει πως δύσκολα θα έχουν θέση ανάμεσα στους πιο ακριβούς. Πάμε να τους δούμε, σύμφωνα με το Transfermarkt.

Τερματοφύλακας - Τιμπό Κουρτουά

Αξία: 60.000.000€

Ο Βέλγος κίπερ της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ο κορυφαίος για το 2022. Οι σωτηρίες αποκρούσεις του σε όλη την πορεία της “βασίλισσας» μέχρι την κατάκτηση του Champions League θα μείνουν στην ιστορία!

Δεξί μπακ - Ασχράφ Χακίμι

Αξία: 70.000.000€

Ο Χακίμι που πραγματοποίησε μια καλή σεζόν και ένα επίσης καλό Μουντιάλ, τόσο λόγω ηλικίας όσο και λόγο... δυνατότητας εξέλιξης αυτή τη στιγμή κοστολογείται περισσότερο από
τον καθένα στη θέση. Ακόμη και από τον Αλεξάντερ Άρνολντ!

Κεντρικός αμυντικός - Ρούμπεν Ντίας

Αξία: 75.000.000€

Η Μάντσεστερ Σίτι τον αγόρασε περίπου έναντι 70.000.000€. Η αξία του μπορεί να έχει ανέβει ελάχιστα στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, σίγουρα όμως έχει ανεβεί κατακόρυφα στο χορτάρι. Ο Πορτογάλος είναι το Α και το Ω στην άμυνα της Σίτι και έχει ακόμη μπροστά του πολλά χρόνια (25 ετών) για επιτυχίες!

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0