Football Talk

Νιούκαστλ… πρόσεχε: Η επιθετική τετράδα της Άρσεναλ είναι ο ορισμός του… «δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει»!

Νιούκαστλ… πρόσεχε: Η επιθετική τετράδα της Άρσεναλ είναι ο ορισμός του… «δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει»!

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουν οι φίλοι της Άρσεναλ την αναμέτρηση απέναντι στη Νιούκαστλ, για την 17η αγωνιστική της Premier League, και μένει να δούμε αν οι «κανονιέρηδες» θα διατηρήσουν το σερί που τους θέλει να σκοράρουν με ευκολία στο τρέχον πρωτάθλημα. Και εδώ που τα λέμε, πώς να μην το κάνουν όταν διαθέτουν μία τέτοια επιθετική τετράδα;  

Αν υπάρχουν ακόμη φίλοι του αγγλικού ποδοσφαίρου που αναρωτιούνται πώς γίνεται η Άρσεναλ να ξεκίνησε με στόχο να βγει στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα και εν τέλει να έχει εδραιωθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, η απάντηση είναι απλή.

Είναι η καλύτερη ομάδα της Premier League σε αναρίθμητες στατιστικές κατηγορίες. Έχει συγκεντρώσει 21 από τους… 21 βαθμούς στο «Έμιρεϊτς», είναι η κορυφαία ομάδα στις εξορμήσεις της με 22 από τους 27 διαθέσιμους πόντους, είναι η μοναδική που έχει σκοράρει σε όλες τις αναμετρήσεις της και ο μόνος σύλλογος που έχει καταφέρει σε 16 αγωνιστικές, να έχει τουλάχιστον τέσσερις ποδοσφαιριστές του με 5+ γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Πρόκειται σαφώς για κάτι αξιέπαινο, αν αναλογιστεί κανείς πως ναι μεν ο Σάκα, ο Μαρτινέλι, ο Έντεγκααρντ και ο Ζεσούς είναι εξαιρετικοί, αλλά από την άλλη, έχει μπει κανείς στην διαδικασία να υπολογίσει το μέσο όρο ηλικίας τους; Και πλην αυτού, ο Βραζιλιάνος πλέον έχει τεθεί εκτός!

Διαβάστε την συνέχεια στο england365.gr



www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0