Football Talk

Κλοπ: «Κακώς μέτρησε το τρίτο γκολ της Μπρέντφορντ»

Κλοπ: «Κακώς μέτρησε το τρίτο γκολ της Μπρέντφορντ»
Ο Γιούργκεν Κλοπ κατηγόρησε την Μπρέντφορντ για το σκληρό της παιχνίδι και επέμεινε ότι το καθοριστικό τρίτο γκολ του Εμπουεμό δεν έπρεπε ποτέ να μετρήσει.

Η Λίβερπουλ υπέστη απογοητευτική ήττα με 3-1 από την Μπρέντφορντ στο Λονδίνο, πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση και χάνοντας έδαφος για την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Ο Γιούργκεν Κλοπ υποστήριξε ότι οι γηπεδούχοι έπαιξαν στο όριο του φάουλ και παραπονέθηκε για τη διαχείριση του ματς από τους διαιτητές.

«Δεν περιμένω τίποτα υπέρ μας, αλλά περιμένω ότι το κράτημα είναι κράτημα, το σπρώξιμο είναι σπρώξιμο και το φάουλ είναι φάουλ. Υπάρχει λόγος που η Μπρέντφορντ είναι τόσο επιτυχημένη στις στημένες φάσεις επιθετικά και όχι αμυντικά. Υπάρχουν πράγματα που μπορείς να κάνεις στο άλλο κουτί».

Ο Κλοπ εμφανίστηκε σοβαρά απογοητευμένος μετά το 2-0 στο πρώτο ημίχρονο και απάντησε με την αντικατάσταση τριών παικτών, συμπεριλαμβανομένου του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ.

Ερωτηθείς για τον Ολλανδό αμυντικό εξήγησε: «Ο Βίρτζιλ ένιωσε ενόχληση στον προσαγωγό. Είπε ότι είναι καλά, αλλά όταν είπα ότι δεν παίρνουμε κανένα ρίσκο, οι φυσιοθεραπευτές ήταν αρκετά ευχαριστημένοι με αυτό. Νομίζω ότι δεν είναι κάτι σοβαρό»

Για την ευρύτερη απόδοση της ομάδας του, πρόσθεσε: «Το παιχνίδι κρίθηκε από το δεύτερο γκολ, το οποίο είναι απολύτως δικό μας λάθος. Μας ξέφυγε ένα γκολ οφσάιντ, αλλά μετά δεν είμαστε ξύπνιοι. Το δεύτερο γκολ ήταν ένα δώρο στην Μπρέντφορντ».

Ο Γερμανός τεχνικός διαμαρτυρήθηκε και για το γκολ του Εμπουέμο για το 3-1, υποστηρίζοντας: «Αν έχετε παίξει ποτέ ποδόσφαιρο και τρέχετε ένα πλήρες σπριντ και δέχεστε ένα ελαφρύ σπρώξιμο, πέφτετε κάτω, επειδή δεν μπορείτε να κρατήσετε την ισορροπία σας, έτσι είναι και το βλέπετε αυτό με τον Κονατέ».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0