Football Talk

Ρέιντζερς – Σέλτικ 2-2: Οι Κέλτες... πάγωσαν το Άιμπροξ στο 88’ και έχουν τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα!

Ρέιντζερς – Σέλτικ 2-2: Οι Κέλτες... πάγωσαν το Άιμπροξ στο 88’ και έχουν τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα!

Η Ρέιντζερς αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στην ανάπαυλα του ημιχρόνου πέτυχε την προσωρινή ανατροπή κόντρα στην άσπονδη εχθρό Σέλτικ, μειώνοντας την μεταξύ τους απόσταση στους έξι βαθμούς, όμως οι Κέλτες δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη! Ο Φουρουχάσι έδωσε στο 88’ την υπερπολύτιμη ισοπαλία και ξαναέστειλε την Ρέιντζερς στο -9!

Το μεγάλο ντέρμπι της Σκωτίας στο Άιμπροξ είχε έντονες συγκινήσεις και κερδισμένη από την ισοπαλία 2-2 την Σέλτικ του Γιώργου Γιακουμάκη. Ο Φουρουχάσι με προβολή μέσα στην περιοχή στο 88ο λεπτό έφερε το παιχνίδι στα ίσα και διατήρησε το +9 από την Ρέιντζερς που βρέθηκε πολύ κοντά σε μία σπουδαία νίκη που θα της έδινε πνοή στην μάχη του τίτλου!

Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου προηγήθηκε μόλις στο πέμπτο λεπτό με όμορφη ατομική ατομική ενέργεια του Μαέντα, κρατώντας μέχρι και το φινάλε του πρώτου μέρους το προβάδισμα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πεισμωμένοι στο δεύτερο μέρος και έφεραν... τούμπα το ματς σε διάστημα έξι λεπτών.

Ο Κεντ ισοφάρισε στο 47' με όμορφο πλασέ και στο 53' ο Ταβερνιέ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 2-1

.

Ο coach Ποστέκογλου έριξε στο ματς τον Γιώργο Γιακουμάκη και από δική του ενέργεια ξεκίνησε το 2-2. Ο Έλληνας επιθετικός έκανε το γύρισμα στην περιοχή, η μπάλα βρήκε σε πόδι αμυνόμενου της Ρέιντζερς και ο Φουρουχάσι με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.



Με αυτό το αποτέλεσμα η Σέλτικ παρέμεινε στην κορυφή σε διαφορά ασφαλείας από την μεγαλη της αντίπαλο και έχει το «πάνω χέρι» για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος.


Δημήτρης Γέροντας

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0