Football Talk

Φαν Ντάικ για τον προημιτελικό του Μουντιάλ: «Έκανα πράγματα που συνήθως δεν κάνω, αλλά είμαστε άνθρωποι»

Φαν Ντάικ για τον προημιτελικό του Μουντιάλ: «Έκανα πράγματα που συνήθως δεν κάνω, αλλά είμαστε άνθρωποι»
Συνέντευξη όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον προημιτελικό του Μουντιάλ με την Αργεντινή, έδωσε ο Ολλανδός άσος της Λίβερπουλ, Βίρτζλ Φαν Ντάικ.
Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ έδωσε συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε τόσο στο Μουντιάλ του Κατάρ και τον προημιτελικό κόντρα στην Αργεντινή, ο οποίος του έχει αφήσει μία πικρία όσο και την σεζόν με τη Λίβερπουλ, με τον Ολλανδό άσο να τονίζει ότι στόχος των «reds» δεν είναι μόνο το να βρεθούν στην τετράδα της Premier League.

Αναλυτικά όσα είπε ο άσος της Λίβερπουλ:

Ο αρχηγός της Ολλανδίας δήλωσε: «Είχα χρόνο να σκεφτώ. Ήταν μια μεγάλη εμπειρία να ηγηθώ των παιδιών εκεί έξω και αυτό συνοδεύεται από μεγάλη ευθύνη. Όλος ο κόσμος παρακολουθεί, κάτι που πραγματικά απολαμβάνω. Τα πράγματα ήταν απογοητευτικά στο τέλος για εμάς, αυτό είναι επίσης μέρος του ποδοσφαίρου. Ήταν δύο δύσκολες μέρες, αλλά στη συνέχεια έπρεπε να στραφώ ξανά προς τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή: τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου».

Μου δίνει κίνητρο γιατί θέλω να είμαι επιτυχημένος με την Ολλανδία. Αισθάνομαι ότι έχουμε μια φανταστική ομάδα και μια νέα εποχή με τον Ρόναλντ Κούμαν να επιστρέφει και νέους παίκτες να έρχονται, όπως ο Κόντι [Χάκπο] για παράδειγμα. Μπορεί να κάνει μεγάλα βήματα με τη μεταγραφή του και στη συνέχεια να γίνει πιο σημαντικός για εμάς. Ελπίζω να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι ωραίο το καλοκαίρι με τους τελικούς του Nations League. Αυτό μου έδωσε επίσης κίνητρο εδώ (σ.σ. στο πρωτάθλημα). Είμαστε αρκετούς βαθμούς πίσω από την Άρσεναλ, αλλά η σεζόν μπορεί να είναι πολύ τρελή, πολύ παράξενη. Αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και δεν σκεφτόμαστε τον τίτλο αυτή τη στιγμή. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας, να κερδίζουμε παιχνίδια και μετά θα δούμε».

 

Για την ένταση στον προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου: «Ήταν ένα πολύ έντονο παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος και για τις δύο πλευρές. Με είδατε να κάνω πράγματα που συνήθως δεν κάνω. [Το σπρώξιμο στον Παρέδες] ήταν κάτι που δεν κάνω συνήθως, αλλά ήταν η ένταση της στιγμής και όλοι είμαστε άνθρωποι. Αυτοί κέρδισαν, εμείς χάσαμε με πέναλτι και αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0