Football Talk

Τσέλσι: Οριστική συμφωνία με Μονακό για Μπαντιασίλ!

Τσέλσι: Οριστική συμφωνία με Μονακό για Μπαντιασίλ!
Πλήρης συμφωνία φάινεται πως υπάρχει ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μονακό για την παραχώρηση του Μπενουά Μπαντιασίλ στους «μπλε».
Το... χατήρι του Γκρέιαμ Πότερ όπως όλα δείχνουν θα κάνουν οι ιθύνοντες της Τσέλσι αφού ο 21χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός της Μονακό, Μπενουά Μπαντιασίλ, πιάνει... Νησί, σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο και την «The Athletic».

Ήταν γνωστή εδώ και κάποιες μέρες η επιθυμία της Τσέλσι να εντάξει στο δυναμικό της τον νεαρό σέντερ μπακ όμως πλέον φαίνεται πως η θεωρία γίνεται και πράξη. Οι «μπλε» θα χρειαστεί να βγάλουν από τα ταμεία τους ένα ποσό κοντά στα 37-38 εκατ. ευρώ για να κάνουν δικό τους τον Γάλλο αμυντικό. Οι Λονδρέζοι τα βρήκαν σε αυτό το ποσό και με τους Μονεγάσκους (ήδη είχαν συμφωνήσει με τον παίκτη για πολυετές συμβόλαιο) ενώ αναμένεται να προγραμματιστούν και οι ιατρικές του εξετάσεις.
Ουσιαστικά ο Μπενουά Μπαντιασίλ ήταν η δεύτερη επιλογή για το κέντρο της άμυνας της Τσέλσι μετά τον Γκβάρντιολ, του οποίου το κασέ όμως είναι σε δυσθεώρητα ύψη πλέον.  

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0