Football Talk

Τσάβι: «Ο διαιτητής έχασε τελείως τον έλεγχο»

Τσάβι: «Ο διαιτητής έχασε τελείως τον έλεγχο»
Έντονα παράπονα είχε ο Τσάβι από τον διατητή Λαόθ, ο οποίος έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση των «μπλαουγκράνα» με την Εσπανιόλ.
Με πολύ αρνητικά λόγια σχολιάζεται η διαιτησία του Ματέου Λαόθ στο καταλονικό ντέρμπι μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Εσπανιόλ, το οποίο έληξε 1-1.

Ο Ισπανός ρέφερι έγινε ο αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα καθώς έδωσε συνολικά 15 κάρτες, με τον τεχνικό των «μπλαουγκράνα», Τσάβι, να έχει πολλά παράπονα από εκείνον για τη διαχείρηση του παιχνιδιού.

«Η ισοπαλία είναι δικό μας λάθος. Μπορούμε να μιλήσουμε για τη διαιτησία, για πολλά πράγματα, αλλά σε τελική ανάλυση, για την ισοπαλία ευθύνονται τα δικά μας λάθη. Κάναμε ένα έξοχο ημίωρο, αλλά όταν χάνεις τόσες ευκαιρίες… Τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα "σκοτώνεις" νωρίς», δήλωσε.

«Θεωρώ ότι είναι ένας διαιτητής που ελέγχει τους αγώνες του, αλλά σήμερα το ματς του ξέφυγε, κατά την άποψή μου. Έχασε τελείως τον έλεγχο. Σου μιλάει, επικοινωνεί, δίνει την εντύπωση ότι τα καταφέρνει, αλλά σήμερα δεν ήταν μία τέτοια περίπτωση. Δεν θα του ρίξω το φταίξιμο, όλα ήταν δικό μας λάθος», τόνισε ο Τσάβι.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0