Football Talk

Γουλβς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1: Ράσφορντ και Ντε Χέα «εξασφάλισαν» πως το 2023 θα την βρει στην 4αδα! (video)

Γουλβς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1: Ράσφορντ και Ντε Χέα «εξασφάλισαν» πως το 2023 θα την βρει στην 4αδα! (video)
Ο Μάρκους Ράσφορντ «οδήγησε» τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη νίκη κόντρα στη Γουλβς (31/12, 1-0), σφραγίζοντας πως ο νέος χρόνος θα την βρει στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα της Premier League!
Ξανά αυτός, ξανά ο Μάρκους Ράσφορντ! Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 46ο λεπτό και με ένα δικό του γκολ τριάντα λεπτά αργότερα (76') χάρισε τη νίκη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Γουλβς (31/12, 1-0)! Φοβερή επέμβαση του Ντε Χέα στις καθυστερήσεις, απέκρουσε κοντινή κεφαλιά του Χιμένες και «κράτησε» το... τρίποντο.

Κατά αυτόν τον τρόπο, εξασφάλισε πως το νέος έτος θα βρει τους «κόκκινους διαβόλους» στην 4η θέση της Premier League, στο -3 από τη δεύτερη στο βαθμολογικό πίνακα και συμπολίτισσα, Σίτι, που έχει, ωστόσο, ένα ματς λιγότερο.

Από την άλλη, οι «μπελάδες» συνεχίζονται για τη Γουλβς, που δεν «ξεκόλλησε» από τη 18η θέση και τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδειχνε «μπλοκαρισμένη» στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ένα λάθος του Νέλσον Σεμέντο, παραλίγο να δώσει τη λύση στο σύνολο του Τεν Χαγκ.

Στο 17ο λεπτό, ο δεξιός μπακ της Γουλβς έκανε λάθος πάσα προς τον τερματοφύλακα, ο Γκαρνάτσο την κατάλαβε, έγινε αποδέκτης της μπάλας, αλλά ο Ζοσέ Σα με φοβερή επέμβαση, του είπε «όχι», διορθώνοντας το λάθος του συμπαίκτη του.

Το παιχνίδι «κυλούσε» χωρίς ρυθμό, με τις μεγάλες φάσεις να απουσιάζουν. Χρειάστηκε να φτάσει στο 58ο λεπτό, ώστε ο Ρούμπεν Νέβες να απειλήσει και να καταγράψει τη δεύτερη μεγάλη ευκαιρία στο ματς.

Με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα 30 μέτρα περίπου, επιχείρησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά βρήκε τον Ντε Χέα σε ετοιμότητα, που απομάκρυνε.

Εν τέλει, η «λύση» δόθηκε από τον Μάρκους Ράσφορντ. Τριάντα λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι (76'), ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεργάστηκε άψογα με τον Μπρούνο Φερνάντες, «πάτησε» περιοχή, βρήκε τον χώρο να εκτελέσει, σκόραρε για δεύτερο σερί ματς και έγραψε το 1-0, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, μιας και ο Ντε Χέα είχε απάντηση στην κεφαλιά του Ραούλ Χιμένες στις καθυστερήσεις, από απόσταση... αναπνοής.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γουλβς (Γιουλιέν Λοπετέγκι): Σα, Σεμέντο (65' Γιόνι), Κόλινς, Κίλμαν, Μπουένο (73' Τότι), Ματέους Νούνιες, Νέβες, Μουτίνιο (73' Αϊτ Νούρι), Χουάνγκ, Ποντένσε (81' Χιμένες), Ντιέγκο Κόστα (46' Τραορέ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Έρικ Τεν Χαγκ): Ντε Χέα, Μπισάκα, Βαράν, Σο, Μαλάσια, Έρικσεν (61' Φρεντ), Καζεμίρο, Άντονι, Φερνάντες, Γκαρνάτσο (46' Ράσφορντ), Μαρσιάλ (81' Φαν ντε Μπεκ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0