Football Talk

Premier League: Η Λίβερπουλ κέρδισε τη Λέστερ χωρίς να... σκοράρει - Λονδρέζικο «διπλό» για Μπρέντφορντ!

Premier League: Η Λίβερπουλ κέρδισε τη Λέστερ χωρίς να... σκοράρει - Λονδρέζικο «διπλό» για Μπρέντφορντ!
Η Λίβερπουλ επικράτησε με σκορ 2-1 της Λέστερ στο Άνφιλντ, με τον Βουτ Φαές να είναι ο μοιραίος της αναμέτρησης, καθώς πέτυχε δύο αυτογκόλ! Τέταρτη διαδοχική ήττα για τη Γουέστ Χαμ, με την Μπρέντφορντ να κερδίζει το γειτονικό ντέρμπι με 2-0 στο Στάδιο του Λονδίνου.
Σχετικά Άρθρα

Στον πρώτο χρονικά αγώνα της βραδιάς η Μπρέντφορντ πέτυχε δύο γκολ ως το ημίχρονο της αναμέτρησης στην έδρα της Γουέστ Χαμ και πήρε ένα σημαντικό «τρίποντο». Ο Ιβάν Τόνεϊ ήταν αυτός που «άνοιξε» το σκορ στο 18', ενώ στο 43' δημιούργησε, για να πετύχει ο Ντασίλβα το 2-0.

Οι γηπεδούχοι που είχαν δοκάρι στο 6' με τον Ράις, δεν κατόρθωσαν να μετουσιώσουν τις ευκαιρίες τους σε γκολ και να διεκδικήσουν κάτι από το ματς. Έτσι, το 2-0 παρέμεινε ως το φινάλε, τα «σφυριά» συμπλήρωσαν τέσσερις διαδοχικές ήττες και βρίσκονται έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, την ώρα που οι ομάδες οι οποίες ακολουθούν έχουν ένα ματς λιγότερο.

Λίγο πιο βόρεια στο Νησί, η Λίβερπουλ υποδέχθηκε την Λέστερ και χωρίς να ενθουσιάσει με την αποδοσή της, πήρε τη νίκη με 2-1, χάρις σε δύο... αυτογκόλ! Ο Ντιούσμπερι-Χολ μόλις στο 5' εξέθεσε την άμυνα των «κόκκινων», η οποία είχε «κοπεί στα δύο» και με πλασέ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Άλισον.

Ωστόσο, πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, ο κεντρικός αμυντικός των «αλεπούδων», Βουτ Φαές, σκόραρε δις μέσα σε εφτά λεπτά (38', 45') σε... λάθος εστία για να γυρίσει «τούμπα» το ματς! Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες για να τελειώσουν το ματς, αλλά δεν τις αξιοποίησαν, κάτι που εν τέλει δεν τους κόστισε και η Λίβερπουλ έκλεισε το 2022 με νίκη!

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0