Football Talk

Μελισσανίδης στους παίκτες: «Ανυπομονώ κάθε φορά να βλέπω την ομάδα και αυτό το εξωγήινο ποδόσφαιρο» (video)

Μελισσανίδης στους παίκτες: «Ανυπομονώ κάθε φορά να βλέπω την ομάδα και αυτό το εξωγήινο ποδόσφαιρο» (video)
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε το «παρών» στο μπάρμπεκιου που έκανε σύσσωμη ομάδα της ΑΕΚ στα Σπάτα, πρωτοβουλία του Αλμέιδα και μάλιστα έβγαλε λόγο δείχνοντας την ικανοποίησή του!

Λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος, ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο και οι υπάλληλοι στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης στο μπάρμπεκιου που στήθηκε στα Σπάτα.

Μάλιστα, εκεί βρέθηκε και ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος έβγαλε λόγο και ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους. Τόσο η παρουσία, όσο και οι ατάκες του δείχνουν σε μεγάλο βαθμό την ικανοποίηση προς το πρόσωπο του Ματίας Αλμέιδα, αλλά και της δουλειάς και της εικόνας των ποδοσφαιριστών.

«Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους, με υγεία. Το πιο σημαντικό είναι να έχετε την υγεία σας, εσείς και οι οικογένειές σας. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό το κλίμα που έχουμε ως οικογένεια και θέλω να σας συγχαρώ. Κάθε βδομάδα ανυπομονώ για το επόμενο παιχνίδι, επειδή είμαι πολύ ευτυχισμένος όταν παρακολουθώ αυτό το εξωγήινο ποδόσφαιρο. Χαρούμενο το νέο έτος!», ήταν τα λόγια του Δημήτρη Μελισσανίδη.

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0