Football Talk

Γκαλτιέ: «Μεταγραφές για την Παρί, μόνο αν υπάρξουν αποχωρήσεις»

Γκαλτιέ: «Μεταγραφές για την Παρί, μόνο αν υπάρξουν αποχωρήσεις»

Όσα δήλωσε ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Κριστόφ Γκαλτιέ, αναφορικά με τις κινήσεις των Γάλλων στο μεταγραφικό παζάρι.

Καμία πρόθεση να προχωρήσει σε μεταγραφές η Παρί Σεν Ζερμέν, αν δεν υπάρξουν αποχωρήσεις! Τουλάχιστον, αυτό τονίστηκε από τον προπονητή της, Κριστόφ Γκαλτιέ, σε σχετική ερώτηση που του έγινε, αναφορικά με τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

«Είμαι χαρούμενος και εντυπωσιασμένος με την ομάδα που έχουμε. Μια μεταγραφική περίοδος είναι πάντα μια μεταγραφική περίοδος. Δε θα υπάρχουν αφίξεις αν δεν έχουμε αποχωρήσεις, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Είμαι σε διαρκή επαφή με τον Λουίς Κάμπος (αθλητικός σύμβουλος). Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχουμε παίκτες που να έχουν ζητήσει να πάνε κάπου αλλού, πράγμα που σημαίνει πως είναι εντάξει εδώ. Έχουμε αρκετά παιχνίδια κατά τη διάρκεια της περιόδου των μεταγραφών, οπότε πρέπει να δούμε και πως θα εξελιχθούν τα πράγματα... κατά τη γνώμη μου όμως δεν θα υπάρξουν αφίξεις από τη στιγμή που δεν θα υπάρχουν αποχωρήσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά, τελειώνοντας (;) τη μεταγραφολογία για τους Παριζιάνους από νωρίς.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0