Football Talk

Παντελίδης: «Κάθε μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι»

Παντελίδης: «Κάθε μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι»
Στο ότι η ομάδα του θα βελτιώνεται παιχνίδι με το παιχνίδι ο χρόνος δεν είναι με το μέρος της, στάθηκε ο Σάββας Παντελίδης μετά το τέλος του αγώνα της Λαμίας με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο Σάββας Παντελίδης δεν κατάφερε ούτε στο τρίτο του παιχνίδι στον πάγκο της Λαμίας να γευτεί τη νίκη, με την ομάδα του να μένει στο 1-1 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Έλληνας τεχνικός στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα, στάθηκε στη βελτίωση της Λαμίας, η οποία θα έρχεται παιχνίδι με το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παντελίδης στην κάμερα της Cosmote TV:

«Σίγουρα δεν μας ικανοποιεί ο ένας βαθμός, ήταν ένα ματς κακό σε ποιότητα και σε ευκαιρίες με τις δύο ομάδες να φοβούνται περισσότερο να μην χάσουν. Δεν μπορώ να έχω παράπονα από την προσπάθεια των παικτών, αλλά θα μπορούσαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα όταν προηγηθήκαμε. Φαίνεται το πρόβλημα που έχουμε μεσοεπιθετικά και έγινε μεγαλύτερο με δύο προβλήματα τις προηγούμενες μέρες. Αν εξαιρέσω το πρώτο 25λεπτο, μετά ήταν ένα παιχνίδι κακό από πλευρά θεάματος. Κάθε μέρα που θα περνάει και με τις επιλογές που θα έχουμε θα είναι καλύτερα»


www.bnsports.gr
.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0