Football Talk

Πάρντιου: «Έπρεπε να βάλουμε κι άλλα γκολ, ο κόσμος έχει θυμώσει με τη διαιτησία»

Πάρντιου: «Έπρεπε να βάλουμε κι άλλα γκολ, ο κόσμος έχει θυμώσει με τη διαιτησία»
Στις αρκετές τελικές που δεν έφεραν δεύτερο γκολ, αλλά και στο ρόλο της διαιτησίας στην αναμέτρηση στάθηκε ο Άλαν Πάρντιου μετά τη νίκη του Άρη επί του Παναιτωλικού με 1-0.

Ο Άρης επικράτησε με σκορ 1-0 του Παναιτωλικού, σε ένα ματς που κυριάρχησε του αντιπάλου του σε όλο το 90λεπτό. Ο τεχνικός των «κιτρίνων», Άλαν Πάρντιου, κλήθηκε να σχολιάσει την εμφάνιση της ομάδας του αλλά και τον τραυματισμό του Λουίς Πάλμα που αποχώρησε με φορείο λίγο πριν το φινάλε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάρντιου:

Για το ματς:

«Η απόδοσή μας ήταν καλύτερη από το αποτέλεσμα. Θα έπρεπε να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Οι θεατές ήταν θυμωμένοι με τον διαιτητή, τον οποίο δεν μπορώ να κριτικάρω. Η απόδοση της διαιτησίας θα έπρεπε να ήταν πιο σταθερή. Ήμασταν καλοί».

Για τις τελικές του Άρη:

«Μετά το δεύτερο γκολ είχαμε δύο μεγάλες τελικές. Βάλαμε αμυντικούς για να κρατήσουμε το 1-0. Δεν ήθελα να το κάνω αυτό. Ήθελα να βάλω επιθετικούς για να κυνηγήσουμε τρίτο γκολ. Όμως δεν είχαμε βάλει το δεύτερο. Είχαμε ένα νευρικό τέλος σ' ένα παιχνίδι που κυριαρχήσαμε».

Για τον Πάλμα:

«Το τάκλιν ήταν σκληρό και μπορεί να προκαλέσει ζημιά. Είναι εξαιρετικός παίκτης για εμάς τους τελευταίους έξι μήνες. Φυσικά θα ήταν μεγάλη απώλεια για εμάς».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0