Football Talk

Αντσελότι: «Δεν θα βγει από το στόμα μου ότι ο Μέσι είναι διαχρoνικά ο καλύτερος όλων»

Αντσελότι: «Δεν θα βγει από το στόμα μου ότι ο Μέσι είναι διαχρoνικά ο καλύτερος όλων»
Ο Κάρλο Αντσελότι ρωτήθηκε για τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών και κατά πόσο μπορεί να θεωρηθεί ο Μέσι, μετά την κατάκτηση και τους Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον Ιταλό τεχνικό να αναφέρεται στους Κρόιφ - Μαραντόνα και τον κάτοχο της Χρυσής Μπάλας που προπονεί καθημερινά, Καρίμ Μπενζεμά.
Ο Λιονέλ Μέσι κατόρθωσε επιτέλους στα 35 του να σβήσει και το... μεάντό σημείο στη συζήτηση που υπήρχε ως προς τον κορυφαίο παίκτη της εποχής, αν όχι διαχρονικά. Ο «Pulga» παρότι λοιπόν κατέκτησε στο Κατάρ το βαρύτιμο τρόπαιο, δεν αποτελεί για τον Κάρλο Αντσελότι ο κορυφαίος όλων στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ο «Δον Κάρλο» στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της «Βασίλισσας» με τη Βαγιαδολίδ ρωτήθηκε αν ο Αργεντινός είναι ο απόλυτος «GOAT» και ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να πει κάτι τέτοιο από τη στιγμή που έχει δει «ιδίοις όμμασι» να παίζουν οι Κρόιφ και Μαραντόνα, ενώ προπονεί τον κάτοχο της Χρυσής Μπάλας, Καρίμ Μπενζεμά.
«Δεν ξέρω αν είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Δεν είναι δίκαιο να το λέμε αυτό επειδή η κάθε εποχή έχει πολύ καλούς παίκτες. Η φράση "Ο Μέσι είναι ο καλύτερος όλων" δεν θα βγει ποτέ από το στόμα μου. Καθημερινά προπονώ τον κάτοχο της Χρυσής Μπάλας και έχω δει τους Κρόιφ και Μαραντόνα να παίζουν...», ανέφερε ο πολύπειρος Ιταλός τεχνικός.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0