Football Talk

Τα 10 συμπεράσματα της Boxing Day: Η Άρσεναλ που… ανατρέπει τα δεδομένα, ο «20άρης» Χάαλαντ και η καλύτερη εκδοχή της Λίβερπουλ!

Τα 10 συμπεράσματα της Boxing Day: Η Άρσεναλ που… ανατρέπει τα δεδομένα, ο «20άρης» Χάαλαντ και η καλύτερη εκδοχή της Λίβερπουλ!

Τέλος έλαβε η πιο ιδιαίτερη αγωνιστική της Premier League σε ολόκληρη την χρονιά, με την Άρσεναλ να συνεχίζει το σερί της, τη Μάντσεστερ Σίτι να βλέπει ξανά τον Έρλινγκ Χάαλαντ να γίνεται πρωταγωνιστής και την Λίβερπουλ να επιστρέφει στις καλές εμφανίσεις. Τι κρατάμε εμείς από την πρώτη «στροφή» της κορυφαίας κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου, μετά από 43 ημέρες; 

Μας έλειψε πολύ η Premier League. Αναμέναμε 43 ημέρες για να επιστρέψουμε και πάλι στην αγωνιστική δράση, μετά την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και η Boxing Day μας αποζημίωσε πλήρως.

Ήταν συνεπής στην ώρα της, στις 26 Δεκεμβρίου και μας προσέφερε αναμετρήσεις, που το δίχως άλλο μας κέντρισαν το ενδιαφέρον. Η Άρσεναλ έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά την ανατροπή επί της Γουέστ Χαμ, ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν επηρεάστηκε καθόλου από την διακοπή, η Λίβερπουλ ήταν δυνατή και η πρώτη δεκάδα κυριάρχησε στη «μάχη» με τους υπολοίπους.

Ενδιαφέρον φυσικά είχαν και οι υπόλοιπες αναμετρήσεις, με τη νίκη της Γουλβς να ξεχωρίζει στο «Γκούντισον Παρκ», αλλά και την τρομερή εμφάνιση της Μπράιτον μακριά από το «Άμεξ», με την ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι να ανεβαίνει και πάλι στην οκτάδα.

Η συνέχεια στο www.england365.gr 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0