Football Talk

Γκουαρδιόλα: «Δεν είναι ακόμα στα καλύτερά του ο Χάαλαντ»!

Γκουαρδιόλα: «Δεν είναι ακόμα στα καλύτερά του ο Χάαλαντ»!

Κι όμως το είπε! Και δεν ξέρουμε τι άλλο μπορούμε να περιμένουμε και τι έχει δει εκείνος! Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ανέφερε ότι ο Χάαλαντ παρά το γεγονός πως έφτασε στα 20 γκολ στην Premier League ταχύτερα απ' όλους, δεν είναι ακόμα στο πικ της απόδοσής του! 

Ο Νορβηγός επιθετικός έχει μόνος του περισσότερα τέρματα απ' ό,τι ολόκληρη η Τσέλσι αυτή τη στιγμή (19 έχουν οι Λονδρέζοι ως ομάδα στη Λίγκα), έχει καταφέρει να σκοράρει και στα δυο ματς της Σίτι μετά την επιστροφή στη δράση με τη λήξη του Μουντιάλ, σκόραρε δις στην έδρα της Λιντς το βράδυ της Τετάρτης κι όμως... ακόμα έχει να δώσει πολλά!

Αυτό ισχυρίστηκε ο Πεπ Γκουαρδιόλα μετά το παιχνίδι στο Έλαντ Ρόουντ, τονίζοντας πως η αίσθησή του είναι ότι ναι μεν ο Viking είναι μόνιμη απειλή για την αντίπαλη εστία και καταφέρνει να σκοράρει, όμως, έχει ακόμα δρόμο για να φτάσει στον καλύτερο εαυτό του!

«Όταν ξεκινήσαμε να προπονούμαστε στο Άμπου Ντάμπι δεν μπορούσε ν' ακολουθήσει και του ήταν δύσκολο να κουμαντάρει το κορμί του. Όσο περισσότερο παίζει, τόσο καλύτερα θα πηγαίνει» είπε ο Πεπ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0