Football Talk

Ολυμπιακός: 18 γκολ στον πρώτο γύρο, 11 σε τρία ματς μετά την διακοπή

Ολυμπιακός: 18 γκολ στον πρώτο γύρο, 11 σε τρία ματς μετά την διακοπή

Μετά την διακοπή οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ανεβάσει κατακόρυφα την παραγωγικότητα τους σκοράροντας σχεδόν τρία γκολ ανά παιχνίδι.

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα που καλούνταν να λύσει ο Μίτσελ στο διάστημα της διακοπής λόγω του Μουντιάλ ήταν η δυσκολία που είχε ο Ολυμπιακός στο γκολ. Σε ολόκληρο τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος (13 παιχνίδια) οι Πειραιώτες πέτυχαν συνολικά 18 γκολ, ενώ μόνο μια φορά πέτυχαν πάνω από δύο τέρματα (στο 3-1 με τον Ιωνικό με τον Φάληρο).

Αυτή η κατάσταση φαίνεται πως έχει αλλάξει μετά την δουλειά που έκαναν οι «ερυθρόλευκοι» στην χειμερινή προετοιμασία, αφού ήδη σε τρία ματς μετά την διακοπή έχουν βρει δίχτυα 11 φορές. Τέσσερις απέναντι στον Ατρόμητο για το Κύπελλο, δύο στους «Ζωσιμάδες» και πέντε απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Σε ότι αφορά στα παιχνίδια που έδωσαν οι ερυθρόλευκοι μέσα στην έδρα τους στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, σε όλες τις διοργανώσεις αυτά ήταν 12 και σκόραραν 13 φορές. Μια επίδοση που παραλίγο να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός σε μόλις δύο παιχνίδια στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»  καθώς μετά την διακοπή έχει ήδη βρει δίχτυα 9 φορές.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0