Football Talk

Παρί Σεν Ζερμέν - Στρασμπούρ 2-1: «Ξέχασε» τον χαμένο τελικό ο Εμπαπέ με πέναλτι στο 90+6' (video)

Παρί Σεν Ζερμέν - Στρασμπούρ 2-1: «Ξέχασε» τον χαμένο τελικό ο Εμπαπέ με πέναλτι στο 90+6' (video)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ ήταν και πάλι εκεί για την ομάδα του, δίνοντας στο τέλος του αγώνα την νίκη με 2-1 στην πρωτοπόρο της Ligue 1, Παρί Σεν Ζερμέν, κόντρα στην μαχητική Στρασμπούρ. Αποβλήθηκε στο 63΄για θέατρο ο Νεϊμάρ, βλέποντας δύο κίτρινες σε δύο λεπτά.
Αν και η Στρασμπούρ... έβγαλε το λάδι της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Εμπαπέ έδωσε τη λύση στο 90+6 από την άσπρη βούλα και παράλληλα συνέχεια στο νικηφόρο σερί των Παριζιάνων



Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο μέχρι το συναρπαστικό φινάλε.

Ο Μαρκίνιος άνοιξε το σκορ στο 14' έπειτα από ασίστ του Νεϊμάρ, όμως η Παρί δεν κατάφερε να κυριαρχήσει στη συνέχεια, παρότι είχε την κατοχή της μπάλας.



H Στρασμπούρ κοίταξε στα μάτια τους γηπεδούχους και μπορεί να μην είχε τη μεγάλη στιγμή, όμως κατάφερε να κρατήσει μακριά από την εστία της τα μεγάλα αστέρια της Παρί.

Μάλιστα, με την έναρξη του 2ου μέρους, σε μία προσπάθεια του Αντριάν Τομασόν, η μπάλα εξοστρακίστηκε στον Μαρκίνιος και κατέληξε στα δίχτυα του Ντοναρούμα.

Ο εκνευρισμός ήταν μεγάλος για τους Παριζιάνους και αποτυπώθηκε στη συμπεριφορά του Νεϊμάρ.

Ο Βραζιλιάνος αντίκρισε κίτρινη κάρτα στο 61' επειδή έβαλε το χέρι του στο πρόσωπο του Τομασόν και ένα λεπτό αργότερα έκανε θέατρο, με συνέπεια να δεχθεί δεύτερη κίτρινη και να αποβληθεί.

Με παίκτη λιγότερο, ο κίνδυνος γκέλας για την Παρί αυξήθηκε κατακόρυφα.

Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για το νικητήριο γκολ και στις καθυστερήσεις η Παρί θεώρησε πως το πέτυχε με τον Μαρκίνιος.

Ο διαιτητής γύρισε πίσω τη φάση και καταλόγισε πέναλτι στο μαρκάρισμα του Νιαμσί στον Εμπαπέ, δίνοντας τη δυνατότητα στον Γάλλο να στεφθεί ήρωας.

Ο Εμπαπέ εκτέλεσε εύστοχα και έδωσε στην Παρί τη νίκη με 2-1.

Δημήτρης Γέροντας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0