Football Talk

Βόλος - ΑΕΚ 0-4: Κιτρινόμαυρο «πάρτι» με... τεσσάρα στο Πανθεσσαλικό! (video)

Βόλος - ΑΕΚ 0-4: Κιτρινόμαυρο «πάρτι» με... τεσσάρα στο Πανθεσσαλικό! (video)

Η ΑΕΚ πέρασε σαν... σίφουνας από το Πανθεσσαλικό, επικρατώντας με σκορ 4-0 του Βόλου (28/12). Έργο τέχνης το γκολ του Πινέδα, «άγγιξε» τα τρία μέτρα ο Γκαρσία για να σκοράρει!

Ασταμάτητη και στον Βόλο η ΑΕΚ! Επικράτησε με σκορ 4-0 (28/12) και παρέμεινε στο «κυνήγι» του πρώτου στον βαθμολογικό πίνακα της Super League, Παναθηναϊκό!

Το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα παρέμεινε για 11ο σερί ματς πρωταθλήματος αήττητο, σε ένα παιχνίδι που κατάφερε να χριστεί σκόρερ ένας παίκτης από κάθε της γραμμή. Σκόραρε, δηλαδή, ένας αμυντικός (Μήτογλου στο 16'), έπειτα ένας κεντρικός μέσος (Πινέδα στο 30') και τέλος, δύο επιθετικοί (Φαν Βέερτ στο 35' και Γκαρσία στο 67').

Συγκλονιστική και η παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό, όπου παρεβρέθηκαν περίπου 8.000 φίλοι της.

1ο ημίχρονο

Πριν προλάβει καλά-καλά να ξεκινήσει η αναμέτρηση, η ΑΕΚ την... τελείωσε!

Το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα ήταν καταιγιστικό. Κατάφερε να πάρει νωρίς προβάδισμα και μέχρι το 35ο λεπτό, να έχει «καθαρίσει» την υπόθεση-νίκη.

Αρχικά, στο 16ο λεπτό, Πινέδα, Γκαρσία και Αραούχο συνεργάστηκαν σε μία εξαιρετική «κομπίνα», μετά από εκτέλεση κόρνερ. Τελικός αποδέκτης της σέντρας του Αργεντίνου σέντερ φορ ήταν ο Μήτογλου, που με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-0.

 
Με τη συμπλήρωση μισής ώρας (30'), η ΑΕΚ απέκτησε προβάδισμα «ασφαλείας». Ο Γκαρσία έκανε την κούρσα από τα δεξιά, «έσπασε» την μπάλα στον Πινέδα κι αυτός με εξαιρετικό πλασέ στην κίνηση, έκανε το 2-0.

 
Εν τέλει, η «Ένωση» βρήκε και τρίτο γκολ, πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια. Η πίεση ψηλά απέφερε... καρπούς, ο Αραούχο τροφοδότησε τον Τομ Φαν Βέερτ, που απέφυγε με υπέροχη κίνηση την άμυνα του Βόλο και με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το 3-0 ως σκορ του πρώτου ημιχρόνου, στο 35ο λεπτό.


2ο ημίχρονο

Η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος. Η ΑΕΚ συνέχισε να έχει τα «ηνία» του ματς, με τον Βόλο να αδυνατεί να απειλήσει. Εν τέλει, το τέταρτο γκολ για την «Ένωση» ήρθε στο 67ο λεπτό.

Ο Νόρντιν Άμραμπατ, δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Λιβάι Γκαρσία πήδηξε ψηλότερα από όλους και με καρφωτή κεφαλιά, έκανε το 4-0.

 
Μάλιστα, τέσσερα λεπτά αργότερα (71') ο Γκαρσία είχε νέα ευκαιρία να σκοράρει, αλλά παρότι έφυγε στην κόντρα και βρέθηκε σε θέση βολής, δεν κατάφερε να νικήσει τον Κλέιμαν. Κάτι που δεν έπραξε ούτε ο Αραούχο στο 88', και κάπως έτσι, το 4-0 παρέμεινε ως τελικό της αναμέτρησης.

 

Ο MVP

Ο Σέρχιο Αραούχο. Δεν σκόραρε, αλλά μοίρασε δύο ασίστ και για ακόμα ένα ματς, «κατάπιε» πολλά χιλιόμετρα.

H φάση του αγώνα

Η «κομπίνα» της ΑΕΚ στο πρώτο γκολ. Πέραν του υπέροχου τρόπου που συνεργάστηκαν οι Πινέδα, Γκαρσία και Αραούχο, για να σκοράρει ο Μήτογλου, πρόκειται και για το σημείο που «ξεκλειδώνει» το ματς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Ουές, Σιέλης, Πίρινεν, Ματίγια (76' Μεταξάς), Μπαριέντος, Μεσκίθα (46' Κούτσιας), Νόκερτ, Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς (71' Ταχάτος)

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα (75' Σιντιμπέ), Μήτογλου, Μουκουντί (75' Τζαβέλλας), Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον (65' Γαλανόπουλος), Πινέδα (66' Άμραμπατ), Γκαρσία, Αραούχο, Φαν Βέερτ (66' Τσούμπερ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0