Football Talk

Μινιάτογλου: «Τιμωρηθήκαμε πολύ ακριβά για τα λάθη που κάναμε»

Μινιάτογλου: «Τιμωρηθήκαμε πολύ ακριβά για τα λάθη που κάναμε»
Στα λάθη που έκανε ο Αστέρας Τρίπολης και στοίχισαν στους Αρκάδες, στάθηκε ο Αλέξαδνρος Μινιάτογλου μετά το τέλος του ματς στο φαληρικό γήπεδο.
Μπορεί ο Άκης Μάντζιος να έιναι ο νέος τεχνικός των Αρκάδων, παρά ταύτα το ζήτημα της αποδέσμευσης του προκατόχου του, Ηρακλή Μεταξά, δεν του επέτρεψε να κάνει ντεμπούτο στο Γ, Καραισκάκης. Έτσι, ο Αλέξανδρος Μινιάτογλου είχε χρέη πρώτου προπονητή κόντρα στον Ολυμπιακό και εκείνος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της ΝΟVA μετά τη βαριά ήττα των φιλοξενούνων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξανδρος Μανιάτογλου:

«Κατ' αρχάς να πω χρόνια πολλά με υγεία κι ευτυχία σε όλους!

Όσον αφορά το παιχνίδι, δυστυχώς από την αρχή ήταν δύσκολο, σε μία πολύ δύσκολη έδρα, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Είχαμε ένα συγκεκριμένο πλάνο, θέλοντας να... χτυπήσουμε τον αντίπαλό μας στις αδυναμίες τους. Ωστόσο, τα πλάνα μας άλλαξαν από πολύ νωρίς, καθώς δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ μόλις στο τρίτο λεπτό, το οποίο προήλθε από δικό μας λάθος.

Η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκούντος ανταγωνιστική. Προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε άμεσα και να αλλάξουμε την εικόνα του παιχνιδιού. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε κάποιες διορθωτικές αλλαγές, οι οποίες δεν βγήκαν όπως θα θέλαμε. Αυτό που μας πειράζει περισσότερο είναι το γεγονός ότι τιμωρηθήκαμε πολύ ακριβά για τα λάθη που κάναμε, τα οποία μας στοίχισαν τα τέσσερα από τα πέντε τέρματα που δεχθήκαμε.

Η ομάδα διανύει μία δύσκολη περίοδο, ωστόσο πιστεύω πως θα γυρίσουμε το παιχνίδι και θα κάνουμε καλύτερα αποτελέσματα».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0