Football Talk

Μας έλειψε το… αριστερό του Χάμες: Πρώτο γκολ με το «καλό» του πόδι στην Ευρώπη, μετά από 23 μήνες! (video)

Μας έλειψε το… αριστερό του Χάμες: Πρώτο γκολ με το «καλό» του πόδι στην Ευρώπη, μετά από 23 μήνες! (video)

Είχε σκοράρει δύο φορές με την φανέλα του Ολυμπιακού, αμφότερες με το κεφάλι. Πλέον, ήρε η ώρα να το κάνει και με το αγαπημένο του πόδι. Το αριστερό του Χάμες Ροντρίγκες είναι εκπληκτικό και το πρώτο του γκολ στην Ευρώπη με το «καλό» του πόδι, μετά από 23 μήνες, είναι γεγονός!

Πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2014. Έναν ποδοσφαιριστή που τιμά την χώρα μας με την παρουσία του στα ελληνικά γήπεδα. Ανήκει στον Ολυμπιακό, αισίως ανανέωσε το συμβόλαιό του και πλέον, έφτασε τα τρία γκολ με την φανέλα των Πειραιωτών, όλα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Στις δύο προηγούμενες περιπτώσεις, απέναντι στον ΠΑΟΚ και τη Λαμία, είχε σκοράρει με το κεφάλι. Πιθανώς, είχε λησμονήσει και ο ίδιος πότε ήταν η τελευταία φορά που βρήκε δίχτυα με το «καλό» του πόδι.

Φρόντισε όμως άμεσα να το θυμηθεί. Έκανε το 2-0 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και το πρώτο του γκολ με το αριστερό στην Ευρώπη, μετά από 23 μήνες, είναι γεγονός.


Πότε και απέναντι σε ποιον ήταν η προηγούμενη φορά; Γυρνάμε τον χρόνο στον Φεβρουάριο του 2021! Τότε, ο Χάμες Ροντρίγκες είχε μειώσει για τα «ζαχαρωτά», νικώντας τον Νταβίδ Ντε Χέα από κοντά.Εν τέλει, έμελλε η ιστορία να επαναληφθεί στην Ελλάδα, με τον Χάμες να επιστρέφει στα γκολ με το αγαπημένο του πόδι. Και αν κρίνουμε από τον τρόπο που προέβη στο εν λόγω επίτευγμα, μάλλον μας έλειψε αυτό!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0