Football Talk

Ρις Τζέιμς: «Το 2022 ήταν η δυσκολότερη χρονιά μου μέχρι σήμερα»

Ρις Τζέιμς: «Το 2022 ήταν η δυσκολότερη χρονιά μου μέχρι σήμερα»
Ο Ρις Τζέιμς μέσω μίας ανάρτησης στο Instagram δήλωσε ότι το 2022 ήταν η πιο δύσκολη χρονιά για εκείνον. Η κίνησή του φυσικά έχει να κάνει με το νέο τραυματισμό που αποκόμισε κατά την επιστροφή στη δράση με την Τσέλσι στον αγώνα κόντρα στη Μπόρνμουθ το βράδυ της Τρίτης (27/12).
Μία πολύ δύσκολη περίοδο περνά ο Ρις Τζέιμς, με τον άσο της Τσέλσι να επανέρχεται στον αγώνα κόντρα στην Τσέλσι και να τραματίζεται ξανά, βγαίνοντας ως αναγκαστική αλλαγή. Ο Άγγλος μπακ δημοσίευσε μία φωτογραφία στο Instagram, με την οποία θέλησε να δείξει την στενοχώρια του μετά τον νέο του τραυματισμό αλλά και να στείλει τις ευχές του για ένα καλύτερο 2023.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Το 2022 ήταν η δυσκολότερη χρονιά μου μέχρι σήμερα. Εγώ ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξή σας αυτή τη χρονιά, τίποτα απ' αυτά δεν έχει περάσει απαρατήρητο. Είναι φυσικό να με έχει επηρεάσει πνευματικά, αλλά η ζωή είναι για να αντιμετωπίζεις τα προβλήματα που σου προκύπτουν κι αυτό προσπαθώ κι εγώ να κάνω. Ελπίζω το τέλος του χρόνου να σας βρει γεμάτους ειρήνη, χαρά και ευτυχία. Σας αγαπώ όλους, θα τα πούμε το νέο έτος».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0