Football Talk

Νταρίντα στη Bild: «Ο Άρης είναι ένας εξαιρετικός σύλλογος»

Νταρίντα στη Bild: «Ο Άρης είναι ένας εξαιρετικός σύλλογος»
Συνέντευξη στη γερμανική «Bild» έδωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Βλάντιμιρ Νταρίντα, με τον Τσέχο άσο να αποκαλύπτει μεταξύ άλλων ότι αρνήθηκε τις προτάσεις από ΗΠΑ και Τουρκία για να ενταχθεί στους «κίτρινους».

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα είναι το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, με τον Τσέχο μέσο να περιμένει την 1η Γενάρη ώστε να είναι και τυπικά παίκτης της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Ο πρώην άσος της Χέρτα Βερολίνου μίλησε στη γερμανική «Bild» σχετικά με την απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα, αποκαλύπτωντας μάλιστα ότι είπε «όχι» σε προτάσεις από τις ΗΠΑ και την Τουρκία.

«Στόχος μου ήταν να παραμείνω στο εξωτερικό και κυρίως να ζήσω μια νέα κουλτούρα. Ο Άρης είναι ένας εξαιρετικός σύλλογος, η Θεσσαλονίκη είναι μεγάλη πόλη και η θάλασσα δεν είναι μακριά», τόνισε ο Τσέχος άσος.

Ο Νταρίντα αποκάλυψε ότι δεν ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα του παρότι είχε τις επιλογές των Σλάβια ΠράγαςΒικτόρια Πλζεν. Ο βασικός αντίπαλος του Άρη ήταν δύο ομάδες του MLS, Κολοράντο και Χιούστον και σε δεύτερο πλάνο ήταν η τουρκική Μπασάκσεχιρ.

Επιπλέον, ναφέρθηκε και στον γιο του λέγοντας χαρακτηριστικα: «θέλω να παίξω ξανά ποδόσφαιρο και θέλω ο γιος μου να δει τον μπαμπά του με ποδοσφαιρική φανέλα στο γήπεδο. Να κυνηγά στο γήπεδο το πάθος του».

Τέλος, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Άρη, τονίζοντας ότι: «Στόχος μου είναι να παίξω στην Ευρώπη και να κερδίσω έναν εγχώριο τίτλο».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0