Football Talk

Το Κατάρ κάνει το δωμάτιο του Μέσι... μουσείο!

Το Κατάρ κάνει το δωμάτιο του Μέσι... μουσείο!
Και η τρέλα για τον Λιονέλ Μέσι συνεχίζεται και μάλιστα εκτός Αργεντινής! Όπως έγινε γνωστό, Πανεπιστήμιο στο Κατάρ θα κάνει το δωμάτιο στο οποίο έμεινε ο αρχηγός της «αλμπισελέστε» κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ σε... μουσείο!
Το Μουντιάλ μπορεί να τελείωσε ωστόσο ο απόηχός του συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς σε όλο τον πλανήτη! Όπως έγινε γνωστό, το Μουσείο του Κατάρ θέλοντας να τιμήσει τον Λιονέλ Μέσι μετά την κατάκτηση του ιστορικού τρίτου Παγκοσμίου Κυπέλλου της Αργεντινής, θα μετατρέψει το δωμάτιο του 35χρονου σούπερ σταρ σε ένα μικρό μουσείο!

Η αποστολή της «αλμπισελέστε» είχε καταλύσει σε ένα τμήμα του Πανεπιστημίου, το οποίο είχε μετατραπεί σε κανονικό ξενοδοχείο για 29 μέρες για τις ανάγκες του Μουντιάλ! Οι διάδρομοι είχαν διαμορφωθεί κατάλληλα με πίνακες και δωγραφιές των διεθνών ενώ το «vamos Argentina» υπήρχε παντού στους τοίχους!

μεσι6.jpg

Η διοίκηση του Πανεπιστημίου σκέφτηκε λοιπόν μετά την επιτυχία της Αργεντινής να κάνει ένα μικρό μουσείο το δωμάτιο του ανθρώπου που οδήγησε την χώρα στην κορυφή του κόσμου, τον Λιονέλ Μέσι!

μεσι5.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0