Football Talk

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νότιγχαμ Φόρεστ 3-0: Το πνεύμα των Χριστουγέννων φέρνει κοντά στην τετράδα τους «κόκκινους διαβόλους»! (video)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νότιγχαμ Φόρεστ 3-0: Το πνεύμα των Χριστουγέννων φέρνει κοντά στην τετράδα τους «κόκκινους διαβόλους»! (video)

Ιδανικά κατάφερε να επιστρέψει στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της στην Premier League η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία 43 μέρες μετά την τελευταία φορά που έπαιξε σε επίπεδο πρωταθλήματος, ήταν πειστική, επικράτησε με 3-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ και συνεχίζει να στοχεύει στην κατάληψη της 4ης θέση.

Μία πειστική εμφάνιση ενός ημιχρόνου ήταν αρκετή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία στην επιστροφή της Premier League μετά από 43 ημέρες, επικράτησε με 3-0, σε ένα σκορ που επί της ουσίας, διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο.

Πώς φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Το σκορ άνοιξε μόλις στο 19ο λεπτό ο Μάρκους Ράσφορντ, ο οποίος σε μία άψογα εφαρμοσμένη «κομπίνα» με τον Κρίστιαν Έρικσεν, «έγραψε» ιστορία.

Τελείωσε την φάση προτού η μπάλα πέσει στο έδαφος και έκανε το 1-0, σηματοδοτώντας το 64ο γκολ του με την φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» στην Premier League. Αριθμός φυσικά… ορόσημο, ο οποίος κατατάσσει τον Άγγλο στην 8η θέση του πίνακα των σκόρερ της ομάδας του, σε επίπεδο πρωταθλήματος, ισοφαρίζοντας τα γκολ του Έρικ Καντονά.

Από εκεί και πέρα, το πράγμα έδειξε να απλοποιείται πολύ για τους γηπεδούχους, οι οποίοι βρήκαν άμεσα τρόπο να «διπλασιάσουν» τα γκολ τους. Ράσφορντ και Μαρσιάλ συνεργάστηκαν άψογα, το 2-0 ήταν γεγονός και το μόνο που απέμενε ήταν να καταφέρει η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ να υπερασπιστεί σωστά το προβάδισμά της.

Ακολούθησε μία προσπάθεια της Νότιγχαμ να μειώσει, το γκολ του Μπολί ακυρώθηκε ως οφσάιντ, μιας και ήταν εκτεθειμένος και κάπως έτσι, η απόπειρα έμεινε… ημιτελής.

Ο Αβονίγι αστόχησε από πλεονεκτική θέση στο 49’, ο Χένσεϊ, στην 5η του συμμετοχή στην Premier League από το 2019 και έπειτα, κατάφερε να ανταπεξέλθει στις προσπάθειες των Ράσφορντ, Μαρσιάλ και Άντονι, αλλά ο Φρεντ διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 87΄, 10 λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι.

Πλέον, η ομάδα του Τεν Χαγκ βρίσκεται στο -1 από την Τότεναμ και την 4η θέση με ματς λιγότερο (29 βαθμοί) και αναμένει να αντιμετωπίσει τη Γουλβς την τελευταία ημέρα του χρόνου, όταν και θα αναζητήσει στο Μολινό το τρίτο σερί «διπλό» της απέναντι στους «λύκους».

 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γουάν Μπισάκα, Βαράν (77' Μαγκουάιρ), Σο, Μαλάσια, Καζεμίρο, Έρικσεν (77' Φρεντ), Άντονι (65' Γκαρνάτσο), Φερνάντες, Ράσφορντ (86' Ελάνγκα), Μαρσιάλ (65' Φαν Ντε Μπεκ).

Νότιγχαμ: Χένεσι, Οριέ (74' Γουίλιαμς), Γουόραλ, Μπολί, Λόντι (62' Τόφολο), Γέιτς, Φρόιλερ, Μανγκαλά (62' Ντένις), Τζόνσον, Αγουονίγι (62' Σάριτζ), Λίνγκαρντ (53' Ο' Μπράιεν).



Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0