Football Talk

Έντσο Φερνάντες: Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ δίνουν «μάχη» για την απόκτηση του – Προσφέρουν 127 εκατ. ευρώ στην Μπενφίκα!

Έντσο Φερνάντες: Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ δίνουν «μάχη» για την απόκτηση του – Προσφέρουν 127 εκατ. ευρώ στην Μπενφίκα!

Ο Έντσο Φερνάντες αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, με τις Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχουν καταθέσει τις μεγαλύτερες προτάσεις έως τώρα, για την ρήτρα που έχει θέσει η Μπενφίκα.

Οι εμφανίσεις του Έντσο Φερνάντες στο Παγκόσμιο Κύπελλο και η ανάδειξη του ως ο κορυφαίος παίκτης του τουρνουά, ήταν δεδομένο, ότι θα τον έκαναν… πόλο έλξης για τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Μάλιστα, η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να εξετάζουν πολύ σοβαρά την απόκτηση του, έχοντας καταθέσει τεράστιες προτάσεις, οι οποίες σύμφωνα με τα πορτογαλικά Μέσα, φτάνουν τη ρήτρα των 127 εκατ. ευρώ που έχει τοποθετήσει η Μπενφίκα για την παραχώρησή του!

Εφόσον οι δύο ομάδες καλύπτουν την συγκεκριμένη ρήτρα, όλα εξαρτιούνται από τις προθέσεις του Αργεντινού για το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Τις προηγούμενες ημέρες, δημοσιεύματα από τη Νότια Αμερική έκαναν λόγο για συμφωνία με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, ενώ τα τελευταία 24ωρα φημολογείται ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν καλύψει το χάσμα που υπήρχε και είναι κοντά στην απόκτηση του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0