Football Talk

Χάκπο, όπως λέμε Νούνιες: Στη Λίβερπουλ με εξαετές συμβόλαιο! (video)

Χάκπο, όπως λέμε Νούνιες: Στη Λίβερπουλ με εξαετές συμβόλαιο! (video)
Σχετικά Άρθρα
Το μεταμεσονύκτιο «μπαμ» της Τρίτης (27/12) στον χώρο του ποδοσφαίρου, ακούει στο όνομα Κόντι Χάκπο! Η Αϊντχόφεν ανακοίνωσε την παραχώρησή του στη Λίβερπουλ, έναντι 42 εκατ. ευρώ, χωρίς να συνυπολογίζονται τα μπόνους, που ίσως «εκτοξεύσουν» το ποσό στα 50 εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα, ο 23χρονος Ολλανδός θα υπογράψει εξαετές συμβόλαιο με τους «Reds», ακριβώς όπως συνέβη και με την έτερη μεγάλη τους μεταγραφή, στις αρχές της φετινής σεζόν: τον Ντάργουιν Νούνιες.

Όσον αφορά πάντως, τις αποδοχές του Χάκπο, δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές. Σε κάθε περίπτωση, όμως, ένα νέο, τόσο μεγάλο σε χρονική διάρκεια συμβόλαιο, δείχνει την πρόθεση της Λίβερπουλ να «χτίσει» την επόμενη ημέρα της, σε Premier League και Ευρώπη, πάνω σε αυτές τις μεταγραφικές της κινήσεις.

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται από το «Νησί», καθοριστικό ρόλο στην απόκτηση του Χάκπο έπαιξε η επιμονή του Γιούργκεν Κλοπ για την απόκτηση ενός νέου αριστερού εξτρέμ. Όπως και τον Ιανουάριο του 2022, στην περίπτωση του Λουίς Ντίας, η διοίκηση της Λίβερπουλ πείστηκε και ενήργησε γρήγορα, «αρπάζοντας» τον 23χρονο Ολλανδό από τα χέρια των υπόλοιπων μνηστήρων, μεταξύ των οποίων και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0