Football Talk

Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ 3-1: Θέλει το πρωτάθλημα και το δείχνει! (video)

Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ 3-1: Θέλει το πρωτάθλημα και το δείχνει! (video)
Παρότι βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο με 0-1 από την Γουέστ Χαμ, η Άρσεναλ ανέβασε ακόμα περισσότερο ρυθμούς στο δεύτερο μέρος και έκανε πάρτι, βάζοντας τρία γκολ, τα δύο μέσα σε πέντε λεπτά! Φωνάζει πως θέλει να διεκδικήσει το φετινό πρωτάθλημα η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα, η οποία πλέον είναι στο +8 από την Σίτι και στο +7 από την Νιούκαστλ που πέρασε δεύτερη!
Θα το παλέψει μέχρι τέλους! Η Άρσεναλ επικράτησε με ανατροπή της Γουέστ Χαμ 3-1 στο Emirates και πλέον βρίσκεται στο +8 από την Σίτι που πλέον έχει από πάνω της την Νιούκαστλ!

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα ήταν δίκαια νικήτρια στον αγώνα με τα «σφυριά», παρότι οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ανοίξουν στο σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπενραχμά στο 27’. O Μπόουεν έφυγε στην κόντρα, ο Σαλιμπά τον ανέτρεψε με τάκλιν μέσα στην περιοχή και ο Όλιβερ σφύριξε την παράβαση, με τον Μπενραχμά να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του!

Οι «κανονιέρηδες» μπήκαν πολύ πιο αποφασισμένη στο δεύτερο μέρος και η ανατροπή δεν άργησε να έρθει! Μόλις σε πέντε λεπτά, από το 53’ μέχρι το 58’ η ομάδα του Αρτέτα έφερε τούμπα το ματς. Αρχικά, στο 53' ο Έντεγκααρντ έκανε το σουτ από απόσταση, η μπάλα ωστόσο σταμάτησε στον Σάκα, ο οποίος με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1! Η ανατροπή ολοκληρώθηκε λίγο αργότερα, με τον Μαρτινέλι να νικάει από πλάγια θέση τον Φαμπιάνσκι, ο οποίος φέρει ευθύνη καθώς η μπάλα πέρασε από την κλειστή γωνία του!

Σαν να μην έφτανε αυτό για την Γουέστ Χαμ, στο 69' ο Ενκέτια έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα για την Άρσεναλ, καθώς έγραψε το τελικό 3-1 με ένα φοβερό γκολ με διαγώνιο χαμηλό σουτ!

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0