Football Talk

Η Νίκη Βόλου έμαθε τα... μυστικά της Premier League από την Μπρέντφορντ!

Η Νίκη Βόλου έμαθε τα... μυστικά της Premier League από την Μπρέντφορντ!
Μία πολύ μεγάλη εμπειρία είχαν την τύχη να ζήσουν οι άνθρωποι της Νίκης Βόλου καθώς γνώρισαν τον κόσμο της Premier League σε συνεργασία με την Μπρέντφορντ!
Μία πολύ σημαντική εμπειρία έζησαν ο μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου, Αλέξης Παπακωνσταντίνου κι ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Ανδρέας Κικίλιας. Οι δύο ισχυροί άνδρες της ελληνικής ομάδας φιλοξενήθηκαν από την διοίκηση της Μπρεντφορντ και έμαθαν όλη την φιλοσοφία της ομάδας και γενικότερα της Premier League!

Πιο συγκεκριμένα, είχαν την τύχη να συνομιλήσουν με τον τον πρόεδρο της Μπρέντφορντ, Κλιφ Κράουν, τον εμπορικό διευθυντή Τζέιμς Πάρκινσον και την υπεύθυνη premium υπηρεσιών του γηπέδου, Σίνεντ Ντέιβις, στα γραφεία του αγγλικού συλλόγου, ενώ στη συνέχεια περιηγήθηκαν στο Gtech Community Stadium!

viber_image_2022-12-26_11-47-31-113.jpg

Οι δύο πλευρές μίλησαν για την εξέλιξη της Μπρέντφορντ και πως έφτασε να αγωνίζεται στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου ενώ συζήτησαν και γενικότερα για την κουλτούρα και την ανάπτυξη του αγγλικού ποδοσφαίρου. Παράλληλα, άφησαν ανοικτό το ενδεχόμενο και για μελλοντική συνεργασία των δύο ομάδων σε πολλούς τομείς όπως το marketing.

Αλέξης Παπακωνσταντίνου

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον κ.Κράουν και όλα τα στελέχη της Μπρέντφορντ για τον πολύτιμο χρόνο που μας αφιέρωσαν και για τις γνώσεις αλλά και τις ιστορίες που μοιράστηκαν μαζί μας για ένα από τα πιο εντυπωσιακά success stories σε επίπεδο συλλόγου στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Τα όσα μάς μοιράστηκαν ήταν πολύτιμα και είμαι βέβαιος πως οι μεταξύ μας σχέσεις θα γίνουν όλο και πιο δυνατές στο άμεσο μέλλον».

Ανδρέας Κικίλιας

«Είναι μεγάλη και σημαντική η στιγμή να πραγματοποιείται μια τέτοια συνάντηση. Ένας σύλλογος με τεράστια ιστορία στην Ελλάδα στο πιο σημαντικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου παγκοσμίως. Είναι πολλά και σημαντικά τα οφέλη μας απ’ αυτήν τη συνάντηση, η οποία ευελπιστούμε να αποτελεί την αρχή μιας δυνατής και συνεχούς συνεργασίας, στο πλαίσιο της εξέλιξης και ανάπτυξης του συλλόγου μας σε όλος τους τομείς».

viber_image_2022-12-26_11-47-30-547.jpg


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0