Football Talk

«Έφυγε» από τη ζωή ο Φαμπιάν Ο’ Νιλ

«Έφυγε» από τη ζωή ο Φαμπιάν Ο’ Νιλ

Συνεχίζονται τα δυσάρεστα νέα για το ιταλικό ποδόσφαιρο, καθώς μετά το θάνατο του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, γνωστός έγινε και αυτός του Φαμπιάν Ο’Νιλ, σε ηλικία 49 ετών. Εξαιρετικός, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, συνέδεσε την καριέρα του με την Κάλιαρι, διεθνής με την Ουρουγουάη, και τα τελευταία χρόνια… εθισμένος στο αλκοόλ.

Μια ακόμα δυσάρεστη είδηση από το χώρο του ποδοσφαίρου και του ιταλικού πρωταθλήματος. Λίγες ημέρες μετά το θάνατο του Σινισα Μιχαΐλοβιτς, ήρθαν τα… άσχημα νέα και για τον 49χρονο παλαίμαχο Ουρουγουανό ποδοσφαιριστή, Φαμπιάν Ο’Νίλ.

Ο Φαμπιάν Ο’Νιλ βρισκόταν στην εντατική σε νοσοκομείο του Μοντεβιδέο τις τελευταίες τρεις ημέρες με πολλαπλά προβλήματα υγείας τα οποία είχαν προκληθεί από το αλκοόλ και την ημέρα των Χριστουγέννων άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 49 ετών.

Η καριέρα του ως ποδοσφαιριστής συνδέεται με την Ιταλία. Ο Φαμπιάν Ο’Νιλ έφτασε στην Κάλιαρι το 1995 και στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της Γιουβέντους και της Περούτζια πριν επιστρέψει στην πατρίδα του και στη Νασιονάλ.

Ο Ο’Νιλ είχε χάσει όλη την περιουσία του λόγω κακής διαχείρισης, ενώ μετά το φινάλε της καριέρας του είχε εθιστεί στον τζόγο και το αλκοόλ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0