Football Talk

Συνάντηση... κορυφής μεταξύ «θρύλων»: Μπεκενμπάουερ και Αντρέας Μπρέμε ευχήθηκαν «Καλά Χριστούγεννα»!

Συνάντηση... κορυφής μεταξύ «θρύλων»: Μπεκενμπάουερ και Αντρέας Μπρέμε ευχήθηκαν «Καλά Χριστούγεννα»!
Δύο «θρύλοι» του ποδοσφαίρου και παγκόσμιοι πρωταθλητές με την Γερμανία το 1990, ο Φραντς Μπεκενμπάουερ και ο Αντρέας Μπρέμε, συναντήθηκαν και τα είπαν μετά από καιρό απαθανατίζοντας την στιγμή με μία συγκινητική φωτογραφία.
Μία σπάνια φωτογραφία ήρθε στην δημοσιότητα, με τους Γερμανούς «θρύλους» του ποδοσφαίρου, Φραντς Μπεκενμπάουερ και Αντρέας Μπρέμε να συναντιούνται μετά από καιρό.

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές το 1990 με την τότε Δυτική Γερμανία βρέθηκαν σε εστιατόριο στο Σάλτσμπουργκ της Ελβετίας, με πολύ κόσμο ωστόσο να προβληματίζεται από την κατάσταση της υγείας του «Kάιζερ». Ο Μπεκενμπάουερ έχει απομακρυνθεί τον τελευταίο καιρό από τα φώτα της δημοσιότητας λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Παρόλα αυτά πολλοί νοσταλγοί της τότε εθνικής ομάδας της Γερμανίας θα χάρηκαν καθώς είδαν τους δύο σπουδαίους πρώην άσους μαζί. Ο Μπρέμε δημοσίευσε μια εκπληκτική φωτογραφία με τον Μπεκενμπάουερ στο κανάλι του στο Instagram και έγραψε: «Χριστουγεννιάτικες ευχές από τον Κάιζερ και εμένα!»Ακόμη και ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Βραζιλίας το 2002, Ρομπέρτο ​​Κάρλος δεν μπόρεσε να αντισταθεί και αντέδρασε στην ανάρτηση.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0