Football Talk

Καρυπίδης: «Εκτιμώ τον Μαρινάκη ως άνθρωπο περισσότερο απ' όλους!» (video)

Καρυπίδης: «Εκτιμώ τον Μαρινάκη ως άνθρωπο περισσότερο απ' όλους!» (video)
Ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θοδωρής Καρυπίδης, έδωσε συνέντευξη στους Betarades και μεταξύ άλλων μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.
Στον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη και στην πολύ καλή σχέση που έχει μαζί του, μίλησε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Άρη, Θοδωρής Καρυπίδης, σε συνέντευξή του στους Betarades.

Ο ισχυρός άνδρας των «κίτρινων» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ιδιοκτήτη των Πειραιωτών, τονίζοντας μάλιστα ότι τον εκτιμά περισσότερο απ'όλους σαν άνθρωπο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στους Betarades:

Για τους στόχους με τον Άρη: «Δεν θα φύγω από τον Άρη αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα. Και έχω να κάνω με ισχυρούς προέδρους. Ο Μαρινάκης, ο Αλαφούζος, ο Μελισσανίδης, ο Σαββίδης είναι ισχυροί πρόεδροι.»

Για τη φάση με τον Μπουχαλάκη: «Ήθελα να τον σκοτώσω. Αφού είδα και αυτό, τα είδα όλα. Στην αρχή ήμουν εκνευρισμένος με τον Κουέστα. Τρελάθηκα, όταν έγραψα πως το στήσαμε με τον Ολυμπιακό.»

Για το 0-5 από τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Τρέλα. Ήθελα να τα σπάω όλα. Παρατήρησα γενικότερα μια αδιαφορία από τους ποδοσφαιριστές.»

Για τον αποκλεισμό από τη Λαμία: «Έγιναν απίστευτα πράγματα. Μετά τον αγώνα δεν έβλεπα μπροστά μου. Έκανα το Λαμία – Αθήνα σε 2,5 ώρες!»

Για τα post (σ.σ στην Τούμπα): «Μου βγαίνει μια αγανάκτηση για συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης. Όχι δεν μετανιώνω για τα post και θα τα ξανακάνω.»

Για τη σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Την καλύτερη σχέση με όλους την έχω με τον Μαρινάκη. Τον εκτιμώ περισσότερο από όλους σαν άνθρωπο και δεν είναι κρυφό. Δεν με ενδιαφέρει τι θα πουν. Κάποιοι μπερδεύουν τη φιλία με το ποδόσφαιρο. Τι σημαίνει δηλαδή. Στο γήπεδο είμαστε εχθροί, απέναντί μου είναι κύριος. Πολεμάμε κάποια θέματα για τα οποία έχουμε την ίδια άποψη.»

Για τους υπόλοιπους προέδρους: «Με τον Δημήτρη Μελισσανίδη είχα μια εξαιρετική σχέση. Μετά το Κύπελλο, οι σχέσεις μας είναι τυπικές. Ο Σαββίδης είναι εξαφανισμένος, με τον Αλαφούζο δεν έχω καμία σχέση.»

Για τον Ντάνιελ Μαντσίνι: «Παίζαμε ένα τόσο σοβαρό παιχνίδι, είχε γεννήσει η γυναίκα του και αυτός τι ήθελε να κάνει; Να θηλάσει; Του δώσαμε άδεια, δεν του αρνήθηκα να είναι εκεί στη γέννα. Την επόμενη μέρα του είπαμε πως θέλουμε να παίξει και εκείνος δεν ήθελε. Έκανε λάθος και το πληρώνει. Δεν θέλω να είμαστε σε κόντρα με κανέναν ποδοσφαιριστή. Όλους τους βοηθάμε. 

Δύσκολα θα παίξει ξανά με τον Άρη. Δεν είναι το θέμα να έρθει γονατιστός. Θέλω να είναι σοβαρός επαγγελματίας και να σέβεται από το κλαμπ. Εμείς θέλαμε να τον πουλήσουμε, τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει.»

Για την έλλειψη Ελλήνων στην ομάδα: «Ποιους Έλληνες αγόρασαν οι υπόλοιποι μεγάλοι; Προσπαθώ να δω ποιοι θα μπορέσουν να παίξουν. Θέλω Έλληνες στην ομάδα, αλλά δεν είναι εύκολο να παίξεις στον Άρη. Προτιμώ έναν ξένο που θα πιάσει με τη μία, γιατί θέλουμε άμεσα αποτελέσματα. Με το πρώτο κακό αποτέλεσμα στο ”Βικελίδης”, υπάρχει πίεση.

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό που ξέφυγε: «Έκανα λάθος. Σε όλο το παιχνίδι μου βρίζανε τα παιδιά και ξέφυγα. Έχασα την ψυχραιμία μου αλλά δεν μπορούσε να ακούω τέτοια πράγματα για τα παιδιά μου. Ο Ζερβίνιο δεν έφταιγε. Ξέρω πως στο γήπεδο πηγαίνουμε, όχι σε εκκλησία. Έγινε αυτό που έγινε και στο 95 και τρελάθηκα…»

Για το γεγονός ότι δεν πήγε στην OPAP Arena: «Δεν πήγα, γιατί δεν θα αισθανόμουν άνετα. Θα πάω στο επόμενο που θα παίξουμε.»



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0