Football Talk

Βέγκχορστ για Μέσι: «Τουλάχιστον τώρα έμαθε το όνομά μου…»

Βέγκχορστ για Μέσι: «Τουλάχιστον τώρα έμαθε το όνομά μου…»

Με χιούμορ αναφέρθηκε ο Βουτ Βέγκχορστ στη λογομαχία που είχε με τον Λιονέλ Μέσι στον προημιτελικό του Μουντιάλ ανάμεσα στην Ολλανδία και την Αργεντινή.

Μια έντονη λογομαχία ανάμεσα στον Βουτ Βέγκχορστ και τον Λιόνελ Μέσι συνέβη λίγα λεπτά μετά το σφύριγμα της λήξης του προημιτελικού της Ολλανδίας με την Αργεντινή.

Ο 30χρονος επιθετικός αντάλλαξε αρκετά… γαλλικά με τον σούπερ-σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν τόσο στη παράταση, όσο και στην διαδικασία των πέναλτι που είχε ως αποτέλεσμα, να οδηγήσει  στην έκρηξη του Μέσι μπροστά στην κάμερα με το περιβόητο «que miras bobo» (σ.σ. τι κοιτάς ανόητε).

Έτσι, λίγες εβδομάδες μετά το εν λόγω σκηνικό, ο επιθετικός της Μπεσίκτας τόνισε ότι με αυτοσαρκασμό ότι δημιουργήθηκε και κάτι… καλό από την μεταξύ τους λογομαχία:

«Είχα κάποιες στιγμές έντασης με τον Μέσι στο παιχνίδι. Τον σέβομαι πολύ, είναι ένας από τους καλύτερους. Μετά το παιχνίδι ήθελα να τού δείξω τον σεβασμό μου, αλλά δεν ήταν ανοιχτός σε αυτό. Τώρα τουλάχιστον έμαθε το όνομά μου, οπότε μάλλον κάτι καλό έκανα» ανέφερε ο Ολλανδός.  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0