Football Talk

«Θα τον αφήσω να ακουμπήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, για μια δωρεάν μπριζόλα»: Επικό τρολάρισμα στο twitter και... unfollow του Ινφαντίνο στον Νουσρέτ!

«Θα τον αφήσω να ακουμπήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, για μια δωρεάν μπριζόλα»: Επικό τρολάρισμα στο twitter και... unfollow του Ινφαντίνο στον Νουσρέτ!

Πολλά ερωτηματικά προκάλεσε η παρουσία του διάσημου σεφ, Νουσρέτ ευρύτερα γνωστός και ως «Salt Bae» στον αγωνιστικό χώρο του τελικού του Μουντιάλ μετά το σφύριγμα της λήξης, με το twitter να έχει… κέφια και να τρολάρει τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο.

Απίστευτες στιγμές έζησαν όσοι παρακολούθησαν τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ ανάμεσα στην Αργεντινή με την Γαλλία, αφού τόσο η εξέλιξη του παιχνιδιού, όσο και οι πανηγυρισμοί των παικτών της νικήτριας «Αλμπισελέστε» μετά την κατάκτηση του τροπαίου, θα μείνουν στην ιστορία.

Ωστόσο, στις συγκινήσεις που προσέφερε η αναμέτρηση και η αποθέωση προς τον ηγέτη, Λιονέλ Μέσι, διάφορες εικόνες επανέφεραν τα αρνητικά σχόλια για την διεξαγωγή του τουρνουά. Συγκεκριμένα, μέσα στους πανηγυρισμούς των παγκόσμιων πρωταθλητών βρέθηκε μια φιγούρα παντελώς άσχετη με την περίσταση του τελικού. Ο γνωστός σεφ, Νουσρέτ βρέθηκε εντός αγωνιστικού με τις… ευλογίες του προέδρου της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο κρατώντας το τρόπαιο που επιτρέπεται μόνο από τους ποδοσφαιριστές και τις οικογένειες του, όσο και από τους προηγούμενους Παγκόσμιους Πρωταθλητές.

Έτσι, μετά το «κράξιμο» προς το πρόσωπο του Ινφαντίνο και του Νουσρέτ δεν άργησε να έρθει και η… καζούρα, με τον γνωστό Άγγλο κωμικό, Σίμον Μπρόντκιν να σατιρίζει το εν λόγω γεγονός, μετά την επανεμφάνιση ενός βίντεο με τον πρόεδρο της FIFA, να επισκέπτεται το εστιατόριο του «Salt Bae» στο Ντουμπάι, γράφοντας στο twitter: «Σήμερα, έχω διάθεση να τον αφήσω να ακουμπήσει το τρόπαιο του Μουντιάλ, αν μου δώσει μια δωρεάν μπριζόλα».

Αξίζει να αναφερθεί, ότι τα τελευταία 24ωρα ο Ινφαντίνο σταμάτησε να ακολουθεί στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τον γνωστό σεφ, ενώ η διοργανώτρια αρχή θα κάνει έρευνα για το πως ο Νουσρέτ βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, αφού αν και είχε πάνω του διαπίστευση, η παρουσία του ήταν μη εξουσιοδοτημένη.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0