Football Talk

Λιγκ Καπ: «Εύκολα» Σίτι και Γιουνάιτεντ, ντέρμπι από το παρελθόν για Νότιγχαμ – Γουλβς!

Λιγκ Καπ: «Εύκολα» Σίτι και Γιουνάιτεντ, ντέρμπι από το παρελθόν για Νότιγχαμ – Γουλβς!

Γεγονός είναι πλέον η κλήρωση των προημιτελικών του Λιγκ Καπ, με Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αναβάλλουν το ραντεβού τους για την συνέχεια, τη Νότιγχαμ να συναντά τη Γουλβς, στον τελικό του 1980 να… αναβιώνει και τη Νιούκαστλ να υποδέχεται τη Λέστερ!

Μεγάλο ενδιαφέρον φαίνεται πως θα έχει μέχρι τέλος ο θεσμός του Λιγκ Καπ, με την κλήρωση των προημιτελικών να είναι γεγονός και την Τσάρλτον, τη μοναδική ομάδα που δεν ανήκει στην Premier League, να συναντά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Την ίδια ώρα, η Σίτι θα ταξιδέψει στο Σεντ Μέρις για να παίξει με τη Σαουθάμπτον, ενώ τα βλέμματα πέφτουν και στο Νότιγχαμ Φόρεστ – Γουλβς, που θυμίζει έντονα τον τελικό του 1980, όταν οι «λύκοι» είχαν επικρατήσει με 1-0!

Τέλος, οι αναμετρήσεις θα λάβουν χώρα στις 9 Ιανουαρίου για τα τέσσερα εναπομείναντα ζευγάρια. Τι σημαίνει αυτό; Πως αν είχαμε ντέρμπι του Μάντσεστερ στα προημιτελικά, Σίτι και Γιουνάιτεντ θα συναντήσουν η μία την άλλη δις σε μία εβδομάδα, μιας και κοντράρονται και σε επίπεδο Premier League στις 14 του μηνός… Αλλά το αποφύγαμε!

Δείτε αναλυτικά τις τέσσερις αναμετρήσεις, με φόντο τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσάρλτον

Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Σίτι

Νότιγχαμ Φόρεστ – Γουλβς

Νιούκαστλ - Λέστερ

Πηγή: www.england365.gr


www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0