Football Talk

Λαπόρτα για Μέσι: «Είναι ο GOAT αλλά ας μη δημιουργούμε προσδοκίες επιστροφής!»

Λαπόρτα για Μέσι: «Είναι ο GOAT αλλά ας μη δημιουργούμε προσδοκίες επιστροφής!»

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζοάν Λαπόρτα ξεκαθάρισε πως ο Μέσι είναι ο καλύτερος όλων των εποχών, αλλά παράλληλα «έκοψε τα φτερά» σε όσους περιμένουν επιστροφή του στο «Καμπ Νόου»!

Δε γινόταν να μην αναφερθεί στον Λιονέλ Μέσι. Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζοάν Λαπόρτα, αναφέρθηκε στον Αργεντινό άσο σε συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο κανάλι του συλλόγου.

Στη Βαρκελώνη προφανώς και χάρηκαν αρκετά όταν είδαν τον αγαπημένο τους «Λιο» να σηκώνει ψηλά το τρόπαιο του παγκοσμίου κυπέλλου, το μοναδικό που έλειπε από την τεράστια συλλογή του Μέσι. Αυτή του η επιτυχία ήταν ακόμη μια αφορμή ώστε οι «κούλες» να ξεσηκωθούν και να ζητήσουν την επιστροφή του «Pulga» στο «Καμπ Νόου».

Ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας της Μπάρτσα φρόντισε να τους… «κόψει τα φτερά», όταν και ρωτήθηκε επί του θέματος. Βέβαια, δεν παρέλειψε να απαντήσει και αυτός στο…ερώτημα των ημερών, για το αν δηλαδή ο Μέσι είναι ο κορυφαίος της ιστορίας!

Πιο συγκεκριμένα ο Λαπόρτα δήλωσε: «Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών. Είναι ένας φίλος της Μπάρτσα, η καρδιά του χτυπάει για τη Μπάρτσα. Οπότε είναι λογικό να υπάρχουν φήμες (σ.σ. για πιθανή επιστροφή).»

«Είναι προφανές ότι θα ήθελα να επιστρέψει κάποτε. Θα μου άρεσε αλλά δεν μπορούμε να δημιουργούμε τέτοιες προσδοκίες. Είναι ποδοσφαιριστής της Παρί και έχει συμβόλαιο μαζί της. Κατέκτησε το Μουντιάλ και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτόν».

Τέλος, αναφέρθηκε στο θέμα του Φρένκι Ντε Γίονγκ, εξηγώντας πως ποτέ δεν ήθελε να τον πουλήσει καθώς τον θεωρεί σημαντικό για την ομάδα, ενώ εξήγησε πως η ομάδα δύσκολα θα προχωρήσει σε μεταγραφές το Γενάρη, καθώς «Η δουλειά έγινε το καλοκαίρι.»

 

Μανώλης Μακρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0