Football Talk

ΑΕΚ: Χειρουργήθηκε στο Λονδίνο ο Μοχαμάντι

ΑΕΚ: Χειρουργήθηκε στο Λονδίνο ο Μοχαμάντι

Ο Μίλαντ Μοχαμάντι υποβλήθηκε σε επέμβαση στον προσαγωγό, πρόβλημα που απέκτησε με την εθνική του Ιράν στα γήπεδα του Κατάρ.

Ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ αγωνίστηκε στο Μουντιάλ του 2022 με την εθνική του Ιράν και στον τελευταίο αγώνα με τις ΗΠΑ, αποχώρησε τραυματίας.

Μετά το Κατάρ, ο ποδοσφαιριστής της «Ένωσης» επέστρεψε στην Αθήνα όπου διαγνώστηκε ότι πράγματι έχει πρόβλημα στον δεξιό προσαγωγό και αποφασίστηκε ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση.

Η χειρουργική αποκατάσταση της αποκόλλησης τένοντα του δεξιού μακρού προσαγωγού του Μοχαμάντι ολοκληρώθηκε πριν λίγο από τον καθηγητή Έρνεστ Σίλντερς στο Λονδίνο.

Οι γιατροί της ΑΕΚ θα αποκτήσουν στοιχεία της επέμβασης όταν ο παίκτης επιστρέψει στην Ελλάδα, ή αύριο (23/12) ή μεθαύριο (24/12) και θα εκτιμήσουν για πόσο χρονικό διάστημα θα απουσιάσει ο παίκτης.

Νέος πονοκέφαλος για τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος πλέον έχει μόνο ένα καθαρόαιμο αριστερό μπακ, τον Χατζισαφί, αλλά και τον Σιντιμπέ ο οποίος έχει υπηρετήσει τον ρόλο αρκετές φορές στην καριέρα του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0