Football Talk

Συνεχίζει ακάθεκτη η Κηφισιά, κέρδισε την ΑΕΚ Β και έκανε το 7/7! (video)

Συνεχίζει ακάθεκτη η Κηφισιά, κέρδισε την ΑΕΚ Β και έκανε το 7/7! (video)

Συνεχίζει την τρομερή της πορεία στη Super League 2 η Κηφισιά, που επικράτησε στο «Σεραφείδειο» της ΑΕΚ Β με 0-1 και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, κάνοντας το 7/7!

Ασταμάτητη είναι η Κηφισιά στην εκκίνηση της φετινής Super League 2! Πέρασε νικηφόρα και από την έδρα της ΑΕΚ Β, επικρατώντας με 0-1 χάρη στο γκολ του Τετέι στο 60’ και βρίσκεται σταθερά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, διατηρώντας το απόλυτο με 7/7 νίκες.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν εξαρχής τον έλεγχο της αναμέτρησης, ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα στο πρώτο μέρος. Έφτασαν αρκετά κοντά, βέβαια, με τα σουτ των Πέιου και Ταλάλ, ωστόσο δεν ήρθε το πολυπόθητο γκολ. Μάλιστα, λίγο έλειψε η «Ένωση» να ανοίξει το σκορ στο 28’ όταν ο Μαζουλουξής προσπάθησε να απομακρύνει τη μπάλα από την άμυνα της Κηφισιάς, αλλά άθελά του την έστειλε στο δοκάρι της ομάδας του.

Το «γόρδιο δεσμό» έλυσε στο 60’ ο Τετέι, όταν πραγματοποίησε το σουτ μέσα από την περιοχή και νίκησε τον Χατζηεμμανουήλ, γράφοντας το 0-1. Έφτασε κοντά και σε δεύτερο τέρμα, μάλιστα, με τον Ταλάλ στο 73’ και παρά το γεγονός ότι τελικά δεν βρήκε στόχο, διατήρησε το υπέρ της προβάδισμα ως το τέλος, σημειώνοντας την έβδομη νίκη της στο πρωτάθλημα.


Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου:

Αλμωπός Αριδαίας - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0

Θεσπρωτός - Διαγόρας 1-4

Απόλλων Λάρισας - Ηρακλής Λάρισας 0-2

Νίκη Βόλου - ΠΑΟΚ Β' 2-0

Παναθηναϊκός Β' - Βέροια 1-2

Πανσερραϊκός - ΑΕΛ 2-1

Ηρακλής - Απόλλων Πόντου 2-0

Ρεπό: Μακεδονικός

 

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου:

Παναχαϊκή - Καλλιθέα 0-0

Ολυμπιακός Β' - Προοδευτική 1-0

Ηρόδοτος - ΟΦ Ιεράπετρας 0-1

ΑΕΚ Β' - Κηφισιά 0-1

Καλαμάτα - Ηλιούπολη 0-1

Επισκοπή - Αιγάλεω 0-1

Χανιά - ΠΑΟ Ρουφ 4-0

Ρεπό: Απόλλων Σμύρνης

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0