Football Talk

Σπανός: «Μιλήσαμε στην καρδιά των παικτών»

Σπανός: «Μιλήσαμε στην καρδιά των παικτών»

Ο Δημήτρης Σπανός έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας που απέσπασε η ομάδα του απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Την ικανοποίησή του εξέφρασε στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Σπανός, μετά το τέλος της αναμέτρησης μεταξύ του Ιωνικού και του Παναθηναϊκού. Η ισοπαλία τον χαροποίησε ιδιαίτερα, ενώ μίλησε και για την «ψυχή» που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του στο γήπεδο.

Αναλυτικά ανέφερε: «Το ιδανικό είναι η νίκη, αλλά είναι σημαντικό. Ήταν κόντρα στην ομάδα που είναι πρώτη και δεν έχει χάσει, είναι ένας πολύτιμος βαθμός.

Όπως εξελίχθηκε θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω, με την ευκαιρία που χάσαμε στο τέλος. Μετά από όσα έγιναν σε έναν γύρο και στα φιλικά, μόνο συγχαρητήρια στα παιδιά για την ψυχή που έβγαλαν και το πάθος που δείξανε.

Δεν είναι τι είπα εγώ, αλλά πώς θα το νιώσουν οι παίκτες. Πολλές ομιλίες, ο πρόεδρος, οι άνθρωποι που είναι γύρω από την ομάδα, εγώ ο συνεργάτες μου. Το θέμα είναι να καταφέρεις να μιλήσεις στην καρδιά των παικτών και νομίζω το κατορθώσαμε για να βγάλουν το μέταλλο του Ιωνικού

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0