Football Talk

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός 2-2: Ένας Φορτούνης δεν έφερε το... τρίποντο!

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός 2-2: Ένας Φορτούνης δεν έφερε το... τρίποντο!
Ο ΠΑΣ Γιάννινα με εξαιρετική απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να γυρίσει το ματς σε 2-2 και να αποσπάσει την ισοπαλία από τον Ολυμπιιακό. Η φοβερή εμφάνιση του Κώστα Φορτούνη δεν ήταν αρκετή για τους Πειραιώτες, οι οποίοι βλέπουν πλέον την κορυφή της βαθμολογίας να... απομακρύνεται.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα με γκολ του Λιάσου στο 76' απέσπασε μία πολύτιμη ισοπαλία  από τον Ολυμπιακό παρότι βρέθηκε να χάνει με 0-2, χάρις σε δύο γκολ του εξαιρετικού Κώστα Φορτούνη. Οι δύο ομάδες είχαν από δύο ημίχρονα η κάθε μία με τους «ερυθρόλευκους» να κυριαρχούν στο πρώτο μέρος, αλλά να εμφανίζονται χαλαροί στο δεύτερο. Οι Ηπειρώτες τους «τιμώρησαν» για αυτό και τους απομάκρυναν κι άλλο από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.
1ο ημίχρονο

Το παιχνίδι διακόπηκε τρείς ολόκληρες φορές στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο, με τους οπαδούς στο πέταλο των οργανωμένων του ΠΑΣ να πετάνε συνεχώς καπνογόνα στον αγωνιστικό χώρο.

Η τρίτη διακοπή ήταν και… φαρμακερή καθώς ο διαιτητής πήρε τις ομάδες για τα αποδυτήρια, μέχρι να ηρεμήσει το κλίμα στις εξέδρες. Το ματς ξανάρχισε είκοσι λεπτά αργότερα με το χρονόμετρο να ξαναρχίζει από το 14’.

Στο 29ο λεπτό είχαμε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού, όταν ο Φορτούνης συνεργάστηκε όμορφα με τον Ελ Αραμπί, με το σουτ του Έλληνα μεσοεπιθετικού να αποκρούεται από τον Σούλη.

Στο 34’ η επιμονή των «ερυθρολεύκων» απέδωσε καρπούς με τον Κώστα Φορτούνη να ξαναβρίσκει δίχτυα για πρώτη φορά μετά από ενάμιση χρόνο με ωραίο τελείωμα!

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν αρκέστηκε σε αυτό το γκολ όμως και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου διπλασίασε το προβάδισμα των Πειραιωτών με άψογη απευθείας εκτέλεση φάουλ.

2ο ημίχρονο

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιάζοντας βελτιωμένη εικόνα.

Οι Ηπειρώτες άγγγιξαν το γκολ στο 64΄με τον Λιάσο να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι του Πασχαλάκη. Ένα λεπτό αργότερα ο ΠΑΣ βρήκε το γκολ που τον ξαναέβαλε στο παιχνίδι με συρτό σουτ του Παμλίδη έξω από την περιοχή.

Στο 77ο λεπτό ο ΠΑΣ Γιάννινα έφερε τα πάνω-κάτω στην αναμέτρηση, βρίσκοντας την ισοφάριση με το γκολ του Λιάσου!

Ο Μορέιρα ελευθερώθηκε από τον Ανδρούτσο, πάτησε περιοχή, γύρισε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι εκεί όπου καραδοκούσε ο Άγγελος Λιάσος.

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες είχαν κάποιες τελικές, με τον Μπάλαν (84') και τον Φορτούνη (87'), ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε έως το φινάλε.

MVP

Ο Κώστας Φορτούνης θύμισε τον παλιό καλό του εαυτό, σημείωσε δύο εξαιρετικά γκολ και αποτελούσε διαρκή απειλή για την άμυνα του ΠΑΣ.

Η φάση του αγώνα

Δε θα μπορούσε να είναι άλλη από την ισοφάριση του ΠΑΣ  στο 77' με τον Λιάσο, μετά την όμορφη ενέργεια του Μορέιρα από τα αριστερά.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Βρουσάι, Ρέτσος, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Ινμπόμ Χουάνγκ, Φορτούνης, Χάμες, Μπιέλ,  Ελ Αραμπί

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Σούλης, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Καραχάλιος, Ριένστρα, Λιάσος, Μορέιρα, Παμλίδης, Σταματελόπουλος


 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0