Football Talk

Γκουαρδιόλα: «Θα φύγω μόνο αφού πάρουμε το Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι»

Γκουαρδιόλα: «Θα φύγω μόνο αφού πάρουμε το Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα σε πρόσφατες δηλώσεις του αναφέρθηκε στο μέλλον του στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι, αναφέροντας ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσει εάν δεν κατακτήσει το τρόπαιο του UEFA Champions League.

Δεν έχει να πάει να πουθενά! Έτσι είπε τουλάχιστον ο Πεπ Γκουαρδιόλα σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να αφήσει τη Μάντσεστερ Σίτι, παρά μόνο εάν κατακτήσει μαζί της το UEFA Champions League.

Αυτό είναι άλλωστε και το μοναδικό τρόπαιο που λείπει από τη συλλογή του Καταλανού τεχνικού, στη διάρκεια της θητείας του στον πάγκο των «πολιτών». Το 2021 έφτασε στην… πηγή, αλλά δεν τα κατάφερε στον τελικό απέναντι στην Τσέλσι, με τους «μπλε» να αναδεικνύονται ως η καλύτερη ομάδα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για εκείνη τη σεζόν.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «ο παραδέχομαι, είναι το τρόπαιο που θέλουμε και η εποχή μου στον σύλλογο δεν θα ολοκληρωθεί αν δεν τον κερδίσουμε. Όμως αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο ανανέωσα.

Όσο είμαι εδώ θα κάνω τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Είναι το τρόπαιο που δεν έχουμε και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να το κατακτήσουμε. Αργά ή γρήγορα η Σίτι θα πάρει το Champions League.»

 

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0