Football Talk

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 0-0: Είχαν τις ευκαιρίες αλλά όχι το γκολ και έμειναν στο «μηδέν»!

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 0-0: Είχαν τις ευκαιρίες αλλά όχι το γκολ και έμειναν στο «μηδέν»!

Ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις αλλά χωρίς γκολ συνέβη ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Βόλο για την 14η αγωνιστική της Super League, με το τελικό 0-0 να μην αδικεί σε μεγάλο βαθμό καμία εκ των δύο ομάδων, που ωστόσο, παρουσίασαν μια σχετική καλή εικόνα στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Όπως και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, Αστέρας Τρίπολης και Βόλος έμειναν στο «μηδέν» (0-0) με τις δύο ομάδες να έχουν τις δικές τους ευκαιρίες στο παιχνίδι, χωρίς όμως, να καταφέρουν να τις μετουσιώσουν σε γκολ.

Έτσι, η βαθμολογική κατάταξη των δύο ομάδων δεν άλλαξε ιδιαίτερα αφού ο Βόλος παρέμεινε στην 5η θέση με 25 βαθμούς, ενώ και ο Αστέρας δεν μετακινήθηκε από την 9η θέση έχοντας 14 πόντους.

1ο ημίχρονο

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση χάνοντας σημαντική ευκαιρία μόλις στο 2’. Ο Σίτο έκανε τη σέντρα, ο Μπενίτο πήρε την κεφαλιά, ο Κλέιμαν και το οριζόντιο δοκάρι απέκρουσαν, διώχνοντας τον κίνδυνο.

Ο Βόλος είχε δύο στιγμές στη συνέχεια με τους Μεθκίδα, Ντόκερτ στο 16' και Ντέλετιτς 24' χωρίς να καταφέρουν παρ’ όλα αυτά να παραβιάσουν την εστία του Παπαδόπουλου.

Πέραν μιας φάση με τον Ιγκλέσιας στο 18’ οι Αρκάδες δεν συνέχισαν με τον ρυθμό που ξεκίνησαν αφού οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία και την κατοχή.

2ο ημίχρονο

Το δεύτερο μέρος άρχισε όπως το πρώτο. Με τον Αστέρα να προσπαθεί να δημιουργήσει χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα και στη συνέχεια τον Βόλο να ισορροπεί τον ρυθμό του ματς. Μάλιστα, ο Ντόκερτ είχε μια πολύ καλή ευκαιρία όταν βρέθηκε σε θέση βολής και σούταρε, ο Παπαδόπουλος όμως αντέδρασε σωστά.

Στο 55’ ήταν η σειρά του Αστέρα για να απειλήσει, με τον Μπαρτόλο που δέχθηκε κάθετη μεταβίβαση, απέφυγε τον Ουές και βρέθηκε φάτσα με τον Κλέιμαν, αλλά ο 32χρονος πορτιέρε τον «νίκησε» στο μεταξύ τους τετ α τετ.

Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν με τους Μπαρτόλο (70') και Ιγκλέσιας (80') ψάχνοντας το γκολ της νίκης. Οι Βολιώτες από την άλλη μετά την έλευση του Ματίγια ισορρόπησαν το παιχνίδι ανασταλτικά, με το τελικό 0-0 να μην αλλάζει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Ο MVP

Δεν χωράει αμφιβολία, ότι ο Μπόρις Κλέιμαν ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού. Στο 2' και στο 55' είχε τις κομβικές επεμβάσεις στην κεφαλιά του Μπενίτο και το πλασέ του Μπαρτόλο αντίστοιχα, ενώ ενέπνεε σιγουριά στους παίκτες του Βόλου καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Η φάση του αγώνα

Η φάση του 2’ με την κεφαλιά του Μπενίτο που απέκρουσε ο Κλέιμαν με το οριζόντιο δοκάρι και αποσόβησε ένα «γρήγορο» γκολ για τους Αρκάδες. Δεδομένα, αν είχε «ανοίξει» το σκορ η ομάδα του Μεταξά σε εκείνο το σημείο να μιλούσαμε για ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι…

Οι συνθέσεις των ομάδων

Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Τασουλής, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Κρέσπι (66’ Μπαράλες), Σίτο (65’ Γκαρντάφσκι), Τιλίκα (87’ Μπερτόγλιο), Μπενίτο (46’ Mπαρτόλο).

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Ουές, Σιέλης, Εσκοβάλ, Αλχο, Μεταξάς (68’ Πίρινεν), Μπαριέντος, Μεθκίδα (79’ Ματίγια), Νοκέρ (72’ Κούτσιας), Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0