Football Talk

Βέλιτς: «Θεωρώ πως η ισοπαλία, είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα»

Βέλιτς: «Θεωρώ πως η ισοπαλία, είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα»

 Όσα ανέφερε ο προπονητής του Λεβαδειακού, Γιάσμινκο Βέλιτς μετά την ισοπαλία με 1-1 απέναντι στον Άρη για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Λεβαδειακός και Άρης μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) για την 14η αγωνιστική της Super League, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά την διακοπή λόγω Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, o προπονητής των γηπεδούχων, Γιάσμινκο Βέλιτς, εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την «μοιρασιά», κάνοντας λόγο για ένα δίκαιο αποτέλεσμα με βάση την εικόνα του ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Λεβαδειακού:

«Είναι μια μεγάλη ομάδα ο Άρης, στα δύο παιχνίδια προηγηθήκαμε, είχαμε και μια μεγάλη ευκαιρία με τον Δούμτσιο για να κάνουμε το 2-0. Δεχτήκαμε και στα δύο παιχνίδια γκολ από φάουλ από δύσκολες φάσεις. Θέλουμε λίγη παραπάνω τύχη. Είναι λογικό για μια ομάδα που παλεύει για την σωτηρία της να έχει ένα σχετικό άγχος. Ο Άρης μετά την ισοφάριση είχε 1-2 φάσεις, ήμασταν τυχεροί εκεί.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια και στα δύο παιχνίδια. Αφού δεν κερδίσαμε το παιχνίδι όταν το είχαμε υπό πλήρη έλεγχο, πρέπει να δεχτούμε την ισοπαλία. Θεωρώ πως είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα τελικά. Για μένα λείπουν μόνο οι παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα, δεν έχω παράπονο από αυτούς. Για τον Γενάρη θα υπάρξει προσπάθεια για αυτό που κρίνουμε απαραίτητο και ελπίζω να γίνουν κάποιες κινήσεις».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0